KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Amit tudni szeretnél a kávéról

Ki is az a Barista?

Vannak a vendéglátásnak olyan sajátos területei, amelyeket hosszú időn át nélkülözni kényszerült a vendégközönség. Így a borok, a koktélok világa egészen a kilencvenes évekig várt arra, hogy ...

Kávékészítési eszközök és használatuk

Hosszú kávé máshogyan - Hario V60

A hosszú kávéra, vagyis a csöpögtetős eljárással készített kávéra sokan csak legyintenek, pedig ebben a műfajban is lehet nagyszerű minőséget produkálni. Természetes itt is nagyon fontos, hogy tisztába legyünk a...

Vásárlási tanácsok

Kávéfőzőt vennék, de milyet?

Kávéfőző vásárlási tanácsok eszpresszóhoz, és egyéb kávékészítési módszerekhez: Gyakran felmerülő kérdés, hol szóban, hol a fórumon, és úgy gondoltuk, hogy összefoglaljuk az erre általában adott válaszokat.   Milyen kávéfőzőt vegyek 30.000.-ig? A kérdés teljesen...

Lájkolj minket!

Carraro

CarraroA Caffé Carraro 1927-ben alakult és sok ma is működő Olaszországi pörkölő üzemhez hasonlóan, elsősorban lokálisan igyekezett kielégíteni a kávé kedvelőinek igényeit.
A minőség és a termékek mögött rejlő szellemiség a lokális határvonalakat egyre kijjebb tolta. A kereslet növekedésével együtt járt a kapacitások bővítése és egy véget nem érő tanulási folyamat, melyhez mi is csatlakoztunk.
Mára a Caffé Carraro világszerte ismerté vált, ami kizárólag termékei minőségének és korrekt üzletpolitikájának tudható be.
Ezért dolgozunk velük!

  A Caffé dal 1927 Kft. hosszú évek óta képviseli Magyarországon a Caffé Carrarot. A kialakult kapcsolat nem csupán üzleti. Családtaggá és egymás életének részévé váltunk, melyre mindketten büszkék vagyunk. Közös a célunk, az értékrendünk, közösen kutatjuk a jobbat, jelezzük egymás felé, ha a piac változik, ha a partnerek részére jobb szolgáltatást találtunk.

Nincs varázslat!
Olyan kávékereskedők vagyunk, akik mindent elkövetnek, hogy a lehető legmagasabb hozzáértéssel kínálják termékeiket, szolgáltatásaikat. Bizonyára Ön is látja, hogy minden szakma szörnyen felhígult. No mi vagyunk az ellenpólus!
(további információ az „Eredményeink” menüpontban)

A hazai kávékultúrában úttörőként kezdtük lebontani a rossz beidegződéseket. Adagolás, minőség, szaktudás, eszközök, adagár és vége nincs azoknak a kérdéseknek, melyek a siker valódi zálogai.

Szolgáltatási rendszerünkben is egy új gondolkodás köszön vissza. Számunkra a kereskedelmi lánc végpontja a fogyasztó és nem a kávézó, étterem, stb. A mi célunk nem az, hogy sok kávét adjunk el az üzletnek, hanem az, hogy az üzlet sok kávét adjon el! Ezért folyamatosan kínáljuk képzési programjainkat, keressük a jobb és jobb megoldást.

Partnerkapcsolatainkban a kölcsönös érdekekre helyezzük a hangsúlyt, nincs nagy és apró betűs rész, egyszerűen korrekt, kiszámítható együttműködés.

Adatok:

Weboldal: http://www.1927.hu
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36-70-9300-950