Menu

Azért kell cukrozni a kávét, mert egy keserű szar

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Kávés videók
  • Találatok: 3730
Kis Zoltán beszél a kávérólKis Zoltán világbajnok beszél a török kávé készítésről, kávéról, és pörkölésről. Vele, és sok más ismert baristával is találkozhat aki kilátogat a Kávébár Bazár rendezvényre.

Hozzászólások:

Hozzászólások   

 
#1 sutogep 2013-02-26 16:25
A srác biztos nagyon profi, és tényleg le a kalappal. De hogy fingja nincs mi az az ioncserélt víz az biztos.
Én nem innék abból amit összekutyul ioncserélt vízből az tuti. Valaki felvilágosíthat ná.
 

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiák catler carraro kávécellini kávécontador caffé kávéexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaecovaldocafe