Menu

Kávékorzó - Az Év Kedvencei Szavazás 2016

Mint minden évben, idén is megrendezzük a Kávékorzó Magazin díjátadóját, ahol a baristák, kávézók, kávépörkölők, kávék kerülnek reflektorfénybe. Az eddigi gyakorlattal szemben azonban teljesen leegyszerűsítettük, és átláthatóvá tettük az egészet. Nem kell regisztrálni sehol, nincsenek előre nevezések, azonnal lehet szavazni, minden nyilvános.

Létrehoztunk egy Google Form dokumentumot, amibe mindenki beírhatja, amire szavazni szeretne. Az eredmény teljesen a fogyasztók véleményét tükrözi majd, nincs semmi extra pontozás, számolás. Az eredmény végtelenül egyszerű, aki a legtöbb szavazatot kapja a szavazóktól övé az első díj, és a többiek a kategóriában megadott számig kerülnek díjazásra.
Az első helyezett díjat és oklevelet kap, míg a többiek oklevélben részesülnek.

Szóval tessék figyelni mert hamarosan lehet szavazni!

Hozzászólások:

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe