Menu

Kávékorzó Díjátadó – 2015 december 5 (szombat)

A Kávékorzó Független Kávémagazin 2015-ös díjátadóját az alábbi időpontban és helyszínen tartjuk, ahol a kategóriánként meghirdetett szavazás végeredményeként a bekerült baristák, kávézók, pörkölők, és kávék forgalmazóinak átadjuk a díjakat, és okleveleket.

Időpont: 2015. december 5. (szombat) 14:30
Helyszín: Mercure Budapest City Center

Kérünk minden díjazottat, hogy mivel a díjátadó a Cezve/Ibrik Magyar Bajnokság keretein belül, és helyszínén kerül lebonyolításra, így az idő korlátozott, és pontosan fogunk kezdeni. Ezért kérünk mindenkit, hogy inkább egy picit korábban érkezzen.

Amennyiben valakinek elfoglaltsága adódna, és nem tudja átvenni személyesen a díjat, akkor ha megoldható delegáljon egy olyan személyt, aki biztosan eljön, és átveszi a díjat..
A díjazottaknak ezúton is gratulálunk! (A díjazottak listája a Kávékorzó Magazin weboldalán, és Facebook oldalán is megtalálható!)

Köszönjük a támogatóknak, hogy segítségükkel idén is megvalósíthattuk szavazásos versenyünket.

Akik nélkül nem jöhetett volna létre:

Hozzászólások:

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe