Menu

Kávés rendezvények, kiállítások, események beszámolói

Kétévente Trieszt a kávé nemzetközi fővárosává válik : TRIESTE ESPRESSO EXPO 2010

Kétévente Trieszt a kávé nemzetközi fővárosává válik :TRIESTE ESPRESSO EXPO 2010

Már lázasan folynak a Trieszti Vásárközpont, valamint az Associazione Caffč szervezésében immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, TriestEspresso Expo elnevezésű szakmai kiállítás és vásár előkészületei, amely idén október 28-tól 30-ig Triesztbe vonza a kávé termékpálya világviszonylatban is legnevesebb olasz képviselőit.
Bővebben: Kétévente Trieszt a kávé nemzetközi fővárosává válik : TRIESTE ESPRESSO EXPO 2010

Többet szeretne tudni a kávéról? - Baristák által tartott szakmai előadások

előadások a kávéról Szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, egy rendkívül kedvező árú, baristák által tartott előadásra, ahol megismerkedhetnek az igazi eszpresszó kávéval, az ezt övező kultúrával és hasznos tanácsokat, ötleteket kaphatnak a helyes elkészítéssel kapcsolatban.

Bővebben: Többet szeretne tudni a kávéról? - Baristák által tartott szakmai előadások

Meghívó: Maromas kávé bemutató és kóstoló a Corinthiában

maromas kávé kóstoló és bemutató „Egy csésze kávé mellett kezdődnek vagy erősödnek meg emberi kapcsolatok. Ez az okunk, hogy társaimmal mindennap folytassuk a kávé kultúrájának fejlesztését, javítását és szépségének megismertetését.” Markus J.M. Bihler (tulajdonos)
Bővebben: Meghívó: Maromas kávé bemutató és kóstoló a Corinthiában

SCAE wonderful coffee Köln - visszatekintés

SCAE wonderful coffee Köln Idén júniusban Coffeena néven került megrendezésre a minden évben megtartandó kávés rendezvény Németországban, Köln városában. A négy napos rendezvénynek a Koelnmesse rendezvény és kiállításközpont adott otthont. Ez idő alatt kiállítások, nemzetközi versenyek, konferenciák és műhelyfoglalkozások kerültek megrendezésre.
Bővebben: SCAE wonderful coffee Köln - visszatekintés

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiák catler carraro kávécellini kávécontador caffé kávéexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaecovaldocafe