KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Saeco az egyik legismertebb olasz kávéfőzőgép gyártó cég szerte Európában. A háztartási kisgépektől kezdve az irodai gépeken át a professzionális vendéglátó-ipari berendezésekig, mind megtalálhatók a cég kínálatában. A Saeco automata gépei lehetővé teszik, hogy a végeredmény mindig tökéletes legyen: a gép egy gépnyomásra megfelelő mennyiségű szemes kávét leőrölve, pogácsává alakítva, majd optimálisan tömörítve azt, nagy nyomással forró vizet présel át az őrleményen, hogy végezetül gazdag krémű presszókávé kerüljön a csészébe.



Weboldal: http://www.saeco.hu/
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 477 70 20

Az 1922-ben Veronában alapított Pellini a minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően, hamar az olasz kávépiac vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A tökéletes minőség többek között a legkorszerűbb gyártási technológiának, a gondosan válogatott kávészemeknek, a fajtafüggő egyedi pörkölésnek, illetve a kávészakértők alapos vizsgálatának köszönhető. A Pellini célul tűzte ki, hogy mindig a legjobb minőséggel, kitűnő aromával és ízvilággal ajándékozza meg vásárlóit, hogy a kávézás minden pillanatát különleges élménnyé varázsolja.



Weboldal: http://pellinicaffe.hu/
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 477 70 20

Huszonkilenc évvel ezelőtt a Nespresso kifejlesztett és szabadalmaztatott egy egyedülálló rendszert, amely az espresso kávé elkészítésének minden egyes lépését tökélyre fejlesztette, a legkiválóbb kávészemek kiválogatásától a kávé elfogyasztásának pillanatáig. Ez a rendszer a kávé, a nagy nyomású kávégépek és a Nespresso Club exkluzív szolgáltatásainak különleges szövetségén alapul, amely lehetővé teszi, hogy Ön az otthonában élvezhesse a felülmúlhatatlan espresso élményét.




A kávé

23 Grand Cru kávéőrleményünk, akárcsak a borok, egyedi aromaprofillal rendelkeznek.
A légmentesen lezárt alumínium kapszulák magukba zárják a kávé több mint 900 illékony aromáját, így garantálva minden egyes csésze kávé tökéletes frissességét.

A kávégép

A Nespresso gépek teljes skálája szabadalmaztatott kivonó-rendszerrel rendelkezik, amely rendkívül nagy nyomást biztosít (19 bar), ennek köszönhetően a Grand Cru kávék aromáinak minden finomsága kibontakozik a kávéban.

A Club

Nespresso készülékének megvásárlásával Ön egyben a Nespresso Club tagjává is válik. A tagok számára fenntartott számos praktikus, exkluzív szolgáltatás és juttatás mellett a Club a kávéspecialistáink szakértői tudását is az Ön rendelkezésére bocsátja, ha segítségre vagy útmutatásra lenne szüksége.

Web: https://www.nespresso.com/hu/hu/home

A Lollo Caffé 2012 óta van jelen a magyarországi piacon a márka kizárólagos importőre, a Vending Hungary Kft. által.

A Nápoly közeli pörkölde termékpalettáján megtalálható a szemes kávén kívül a POD-ok, a Nespresso és a Lavazza kompatibilis kapszulák széles választéka is.

1. oldal / 4