Menu

Kávés videók, latte art bemutatók

Dristan Alsela - Latte Art gyakorlás otthon

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Kávés videók
  • Találatok: 1550
Dristan AlselaDristan Alsela segítségével könnyen, olcsón, egyszerű otthoni eszközök segítségével gyakorolhatja a tejhab készítést, és belekóstolhat a Latte Art alapjaiba. Az egész mutatványhoz csupán egy FrenchPress-re, egy hőmérőre és egy tejkiöntőre van szükség. Nagyon ötletes, egyszerű és hatékony megoldás az otthoni gyakorláshoz.
Bővebben: Dristan Alsela - Latte Art gyakorlás otthon

Tanulj meg kávét készíteni Gwilym Davies sorozatával

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Kávés videók
  • Találatok: 2745
Tanulj meg kávét készíteni Gwilym Davies sorozatávalA kávékészítés rejtelmeivel most ismerkedő olvasóinknak, nagyon hasznos lehet, ha olyan személyektől leshetik el a fortélyokat, akik már letettek ezt-azt az asztalra. Ilyen ismert kávés személyiség Gwilym Davies is, aki a nemrég indult videós sorozatával igyekszik megkönnyíteni a kezdők életét.
Bővebben: Tanulj meg kávét készíteni Gwilym Davies sorozatával

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiák catler carraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaecovaldocafe