Menu

Kávéfőzők, kávégépek, kávékészítési eszközök bemutatói

Catler ES 9010 VS Gaggia Classic – második kör, az igazság pillanata

Catler ES 9010 VS Gaggia hibás korábbi tesztKedves olvasók! Első körben mindenkitől bocsánatot kell kérnem (beleértve a forgalmazót is), mert a korábban elkészített teszt valójában nem volt jól kivitelezve és jó néhány szakmai hibát elkövettem a készítésekor, amire kedves olvasóink hívták fel a figyelmet.
Bővebben: Catler ES 9010 VS Gaggia Classic – második kör, az igazság pillanata

Catler ES 9010 VS. Gaggia Classic tuning változat

Catler ES 9010 VS. Gaggia Classic tuning változat összehasonlító tesztVégre elérkezett az idő, hogy a korábban beígért összecsapást kivitelezhessem, mivel kaptam egy másik Catler ES 9010-es gépet az előző helyett. Aki nem lenne képben, az a korábbi cikkünkben elolvashatja az anomáliát a géppel kapcsolatban, de a lényeg, hogy nem működött rendesen. Szerencsére a Fast Hungary készségesen állt a problémához és kicserélte a készüléket.
Bővebben: Catler ES 9010 VS. Gaggia Classic tuning változat

Catler MF 8010 tejhabosító készülék

Catler MF 8010 tejhabosító készülék bemutatóAz otthoni kávéfogyasztók részéről jelentkező igény hívta elő az egyre szaporodó tejhabosító készülékeket, miszerint nem mindenkinek van otthon gőzölésre alkalmas kávégépe. Sokan a mai napig otthon kotyogóval, vagy egyéb kisnyomású kávéfőzővel készítik kedvenc kávéjukat, amit aztán ki-ki ízlése szerint fogyaszt el.
Bővebben: Catler MF 8010 tejhabosító készülék

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe