Menu

Kávéfőzők, kávégépek, kávékészítési eszközök bemutatói

Rancilio Silvia V5 - az új Classic

Rancilio Silvia V5 gépbemutatóA vendéglátós gépeket készítő Rancilio otthoni kávégépe a Silvia immáron az 5. szériájánál tart. Az Expolygon Kft. jóvoltából érkezett egy példány tesztre. Azért lehet érdekes sokak számára a Rancilio Silvia, mert a Gaggia Classic új generációja sajnos nem annyira sikerült jól (mondhatni rosszabb lett, mint a régi modell), és akik nem szeretnének használt gépet vásárolni (a régi Classic már csak használtan elérhető), annak egy jó alternatívát jelenthet. Kérdés, hogy mennyire jól használható, és milyen minőségű kávét lehet vele készíteni.
Bővebben: Rancilio Silvia V5 - az új Classic

Eureka Mignon időkapcsolós kávéőrlő bemutató

Eureka Mignon időkapcsolós kávéőrlő bemutatóA kávézással frissen ismerkedők elsősorban bőszen nézegetik a különböző kávégépeket és kérik a tanácsokat, hogy milyen gépet vásároljanak otthonra. És ez még a jobbik eset, mármint ha tanácsot kér valaki és nem elszalad valamelyik boltba és megveszi a dizájnos, de két fillért nem érő, silány minőségű kávégépet, aztán rájön, hogy valahogy nem oké a kávé (ha már kóstolt rendes kávét). Ha tanácsot kér, akkor azonnal szembesül azzal, hogy kell egy őrlő! DE MIÉRT? Kérdezi Ábel. Mert csak, mert bármilyen eszközzel szeretnénk kávét készíteni, tudomásul kell venni, hogy az őrlő a kávékészítés Szent Grálja.
Bővebben: Eureka Mignon időkapcsolós kávéőrlő bemutató

Catler ES 9010 VS Gaggia Classic – második kör, az igazság pillanata

Catler ES 9010 VS Gaggia hibás korábbi tesztKedves olvasók! Első körben mindenkitől bocsánatot kell kérnem (beleértve a forgalmazót is), mert a korábban elkészített teszt valójában nem volt jól kivitelezve és jó néhány szakmai hibát elkövettem a készítésekor, amire kedves olvasóink hívták fel a figyelmet.
Bővebben: Catler ES 9010 VS Gaggia Classic – második kör, az igazság pillanata

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiák catler carraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaecovaldocafe