Menu

Kávéfőzők, kávégépek, kávékészítési eszközök bemutatói

Lavazza kávékapszulás rendszer bemutató – Lavazza Blue

lavazza blue kávékapszulás rendszer bemutató A kávékapszulás gépek bemutatása a Lavazza BLUE rendszerrel folytatódik. A Lavazza megoldása is műanyag kávékapszulákkal működik, akárcsak az előzőekben bemutatott Martello, viszont szélesebb kínálattal rendelkezik a rendszerhez elérhető kapszulák tekintetében, és többfajta géptípus közül is választhatunk pénztárcánknak megfelelően. Ráadásul a megvásárlás mellett, ha adott fogyasztást bevállalunk, akár ingyen is hozzájuthatunk a készülékhez, de ne szaladjunk ennyire előre.
Bővebben: Lavazza kávékapszulás rendszer bemutató – Lavazza Blue

Martello Quadra kávékapszulás gép bemutató

martello kapszulás kávé és kávégép A Martello kapszulás rendszere 5 fajta kávé-, és 4 fajta teakapszulát kínál, amelyekből mindenki az ízlésének és napszaknak megfelelően választhat. A kapszulás rendszer előnye a másféle kávé-készítésekkel szemben, hogy mindig friss aromával, állandó minőségben fogyaszthatjuk a mindennapi "feketénket”, így a kávézás teljes élvezetét nyújtja a lehető legkevesebb fáradtsággal. Lehetőségünk nyílt tesztelni a Martelló kávékapszulás rendszerét, amit a Martello Magyarországtól kaptunk kipróbálásra.

Bővebben: Martello Quadra kávékapszulás gép bemutató

Rancilio Silvia tesközelből

rancilio silvia kávéfőzőMegkértek, hogy üssek össze egy felhasználói útmutatót a Rancilio Silvia eszpresszó kávéfőzőgépről. Bár jelenleg nincs a tulajdonomban, mégis úgy gondolom, hogy még mindig ez a legjobb gép 1000 dollár alatt. Azok, akiknek van, egyet fognak velem érteni. Azok, akik eladták a sajátjukat (bármilyen oknál fogva) és sajnos én is határozottan ebbe a csoportba tartozom, tanúsítani fogják a gép megbízhatóságát, hosszú élettartamát, és elátkozzák azt a pillanatot, amikor egy ilyen gépet, mint ez, hagytak kicsúszni a kezükből.

Bővebben: Rancilio Silvia tesközelből

Karos kávéfőzőgépek régen és ma - Olympia Club

Olympia cremina karos kávéfőzőgép Manapság karos kávégépnek azokat a készülékeket szokás nevezni, melyek szűrőtartókarral rendelkeznek: a szűrőkosárba pakoljuk az őrölt kávét, a kart elfordítva rögzítjük a gépen, majd gombnyomásra beindítunk egy vízpumpát, ami 9 bar nyomással préseli át a forró vizet a kávéőrleményen, így elkészítve a „krémes” eszpresszó kávét.
Bővebben: Karos kávéfőzőgépek régen és ma - Olympia Club

A Miele három új beépíthető kávéfőzője

miele beépíthető kávéautomaták A Miele céget eddig legtöbben a jó minőségű konyhai beépíthető készülékeiről ismerték. Most azonban több beépíthető automata kávéfőzőt mutatott be a nagyközönség számára, melyben megtalálható a hagyományos automata kávéfőző, ami darált és szemeskávéból képes kávét készíteni, illetve megjelent két új kávékapszulás géppel is amelyben a Nespresso rendszere került adaptálásra.
Bővebben: A Miele három új beépíthető kávéfőzője

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe