Menu

Rövid hírek a kávé világából

Kávé zacc és pepecselés nélkül!

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 763
illy y5 kapszulás kávéfőzőMost ajándék kávét adunk az illy kapszulás kávégépek mellé!Inna egy mindig ugyanolyan finom, kifogástalan minőségű kávét? Zacc, foltok és pepecselés nélkül? Nézzen körül a csúcs olasz design birodalmában, vásároljon kényelmesen, online az EspressoShop.hu-n! Köszönt se a tavaszt, ajándékozza meg magát egy új kávé élménnyel!
Bővebben: Kávé zacc és pepecselés nélkül!

A professzionális teakészítés alapjai

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 836
BWT tea workshopA csapvíz Magyarországon szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. Utószűréssel azonban még kellemesebbé tehetjük az ízét, ráadásul, ha kezelt vízzel üzemelnek a háztartási berendezéseink, akkor megóvhatjuk őket a vízkövesedéstől is. Legegyszerűbben vízszűrő, illetve víztisztító berendezésekkel biztosíthatjuk a prémium minőségű szűrt vizet az otthonunkban, amelyek különösen jó szolgálatot tesznek akkor, ha igazán profi módon szeretnénk kedvenc teáinkat elkészíteni. A kiváló eredmény eléréséhez viszont elengedhetetlen, hogy ismerjük a teakészítés 4 alapszabályát. Bővebben: A professzionális teakészítés alapjai

A vízben lévő ásványi anyagok aránya, és a kávé íze

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 1375
BWT víz és kávé kapcsolataA vízben lévő ásványi anyagok aránya döntő szerepet játszik a kávé extrakciója során és befolyásolja a kávé ízét is. Egy új tanulmány azt mutatja, hogy a magnézium és a kalcium megfelelő aránya fentiek tekintetében kiemelt jelentőséggel bír. Ahhoz, hogy bármely kávéból a legjobbat hozhassuk ki, a vízben lévő ásványi anyagok arányának optimálisnak kell lennie. Így a kávépörkölők által kívánt ízélményt minden egyes csésze kávé elfogyasztása során megtapasztalhatjuk.
Bővebben: A vízben lévő ásványi anyagok aránya, és a kávé íze

Te mit tudsz a kávéról? Teszteld az interaktív gasztro-élményközpontban

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 1051
Nespresso gaszto élményközpontHogyan halmozhatjuk az élvezeteket, ha kávéról, csokoládéról és borról van szó? Február közepe a kávéról, a gasztronómiáról és a kávé borral és csokoládéval szoros kapcsolatáról fog szólni azok számára, akik regisztrálnak és ellátogatnak a Nespresso Atelier programsorozat társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Centerbe. A Várkert Bazárban február 16. és 18. között szervezett interaktív kiállításon lehetőség nyílik arra, hogy mindent megtudjunk az ízprofilokról, az illatcsaládokról és a termőterületekről.
Bővebben: Te mit tudsz a kávéról? Teszteld az interaktív gasztro-élményközpontban

Új év - új lendület - új tervek - új kávék

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 1229
Kapucziner januári akcióMiközben a reggeli kávémat iszom azon tűnődöm, mit is terveztem aznapra, mitől is lesz a sok feladat mellett mégis vidám és lendületes. A délutáni cappuccinóm illata már egészen hosszútávú tervek szövögetését indítja el bennem. Kellemes tervezgetést és jó kávézást kíván a Kapucziner csapata a sok munka mellett!
Bővebben: Új év - új lendület - új tervek - új kávék

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe