Menu

Rövid hírek a kávé világából

Kávé és tea fogyasztási trendek változásai

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 2556
népszerűek az instant kávék Magyarországon mind a kávé-, mind pedig a teafogyasztás nagy népszerûségnek örvend. A GfK Hungária ConsumerScan adatai egyértelmûen ezt tükrözik. A kávépiaci versengés nagy gyõztesei a 2in1 és 3in1 termékek, míg a teapiacon a koffeinmentes, fõként herba-, zöld- és gyümölcsteák hódítanak teret.
Bővebben: Kávé és tea fogyasztási trendek változásai

NESPRESSO CoffeeLuxury design kiállítás

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 2296
nespresso coffeluxury design kiállítás Milánó, Zürich és Párizs után Budapesten a Nespresso formatervezési verseny legjobbjai. Több európai nagyváros után októberben a Mûvészetek Palotája és Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) támogatásával Budapestre érkezik a NESPRESSO CoffeeLuxury nemzetközi design verseny 22 döntõs modellje. A kiállítás érdekessége, hogy az ezerötszáz pályaműbõl kiválasztott és a világ legnevesebb formatervezõi által zsűrizett művek között 4 magyar alkotás is helyet kapott.
Bővebben: NESPRESSO CoffeeLuxury design kiállítás

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe