Menu

Rövid hírek a kávé világából

Kávékorzó független kávémagazin beköszöntő

  • Írta: Kávékorzó csapat
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 3344
Kávékorzó függetelen kávémagazin beköszöntő A Kávékorzó portált azért hoztuk létre, hogy friss információkkal szolgáljon és segítséget nyújtson a kávét kedvelőknek, és segítsen eligazodni a témával még csak most ismerkedőknek. Sajnos, gyakran tapasztaljuk, hogy kevés figyelmet szentelnek a jó kávé elkészítésének, és kevesen tudják csak, hogy mennyire fontos a kávé, a víz, a kávéfőző minősége, és a kávéfőzőt kezelő (barista) tudása a kifogástalan kávé elkészítéséhez.
Bővebben: Kávékorzó független kávémagazin beköszöntő

Csoki, tea, kávé: csak a mértéket kell eltalálni

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 2077

a kávé fogyasztása egészséges A tea és a csokoládé fogyasztása kifejezetten ajánlott, naponta egy-két deci bor egészségvédő hatású, stő, a mértéktartó kávézás is megengedhető. Így foglaltak állást a világ vezető szívgyógyászai, akik csaknem 10 ezer előadás tervezetét ánézve állították össze müncheni nemzetközi kongresszusuk ötnapos programját.

Bővebben: Csoki, tea, kávé: csak a mértéket kell eltalálni

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe