Menu
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Téma: Automata kávéfőzők

Automata kávéfőzők 6 napja 5 órája #8791

Sziasztok!
Egy DeLonghi ESAM 3000 típusú kávéfőzőt használunk több éve. Pár napja a kávéfőző híg átlátszó kávét főz. Hibát nem jelez, beállítások módosításával, különböző kávékkal sem tapasztalok változást. Kérnék segítséget, hogy mi lehet a baja.
Köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 5 napja 23 órája #8792

saeco sup 001 timer felújításban tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 napja 24 perce #8793

Üdv! A Saeco Odea Go-m szerintem megérett egy kis átnézésre. Egyrészről eléggé kattog, másrészről a gőzölő cső csepeg (egy kicsit megnyitva abbahagyja), harmadrészt már az átmosásnál is lassan jön át a víz, de most váltottam kávét és alig (értsd: cseppenként, majd másfél perc alatt) jön le a kávé. Már állítottam az őrlési finomságon, de nem segített. Előtte meg persze kb. 10 másodperc volt, az sem jó. Még SiD javította anno, de ő már másban utazik. Van valaki, aki ajánlott Budapesten? Vagy az elmondottak alapján nekiállhatok én is? A gőzölőcső csepegése gondolom vmi tömítés cseréjét igényli, az talán nem nagy ügy, de a másik? Otthon nincsen igazán helyem és eszközöm a javításra, ráadásul nem is értek hozzá, csak ha pár csavar kitekerése, vminek a lehúzása és visszatétele lenne a feladat, akkor annak lehet, hogy neki állnék.
Előre is köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Moderátorok: secondbolt
Oldalmegjelenítési idő: 0.236 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe