Menu
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Téma: Automata kávéfőzők

Automata kávéfőzők 4 hónapja 1 napja #8791

Sziasztok!
Egy DeLonghi ESAM 3000 típusú kávéfőzőt használunk több éve. Pár napja a kávéfőző híg átlátszó kávét főz. Hibát nem jelez, beállítások módosításával, különböző kávékkal sem tapasztalok változást. Kérnék segítséget, hogy mi lehet a baja.
Köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 hónapja 1 napja #8792

saeco sup 001 timer felújításban tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hónapja 4 hete #8793

Üdv! A Saeco Odea Go-m szerintem megérett egy kis átnézésre. Egyrészről eléggé kattog, másrészről a gőzölő cső csepeg (egy kicsit megnyitva abbahagyja), harmadrészt már az átmosásnál is lassan jön át a víz, de most váltottam kávét és alig (értsd: cseppenként, majd másfél perc alatt) jön le a kávé. Már állítottam az őrlési finomságon, de nem segített. Előtte meg persze kb. 10 másodperc volt, az sem jó. Még SiD javította anno, de ő már másban utazik. Van valaki, aki ajánlott Budapesten? Vagy az elmondottak alapján nekiállhatok én is? A gőzölőcső csepegése gondolom vmi tömítés cseréjét igényli, az talán nem nagy ügy, de a másik? Otthon nincsen igazán helyem és eszközöm a javításra, ráadásul nem is értek hozzá, csak ha pár csavar kitekerése, vminek a lehúzása és visszatétele lenne a feladat, akkor annak lehet, hogy neki állnék.
Előre is köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hónapja 3 hete #8794

Üdv! Frissen regisztráltam, de előtte nagyon sokat visszaolvastam a fórumban. Megindult a bogár, hogy automata kávégép kell nekem. A családban ketten iszunk "normál" kávét (espressót) plusz a feleségem koffein mentest és cappuccinót. Ezért fontos lenne az őrölt kávéval működés, és hogy cappuccinót is tudjon. Új és felújított is lehetne. Tudnátok esetleg a fentiek szerint ha lehet konkrét tipust ajánlani, ha felújított azt is hogy honnan. A lélektani határ 100 e. Ft körül van.
Köszönöm szépen
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hónapja 3 hete #8795

Üdv!
Van egy siemens surpresso compact tk58001 kávéfőzőm.A kérdésem az lenn, mi lehet a hibája ha bekapcsolom csinál valamiféle tesztet majd eco gomb halványan világít. Rányomok hogy kapcsoljon be akkor elkezd villogni és a gőz tekerőgomb is világít. Eltekerem kiad kb féldeci forró vizet és villog hogy zárjam el.Elzárom majd megint eco gomb villog kéken és a tekerő gőzgomb világít, Persze az "S" betű is de akármit csinálok a szervíz program nem indul el. :(
Valakinek ötlet? Előre is megköszönném!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hónapja 3 hete #8796

Arabica100 beküldte:
Sziasztok!
Aki szedett már szét Krups EA84**, EA85**, EA88** szériát, fel tudná venni velem a kapcsolatot:? A burkolatot szeretném levenni, de sehogy nem tudok rájönni hogyan kell levenni az előlapot. Már minden létező csavart kiszedtem, de nem jön le és nem akarom eltörni. A neten kerestem volna rá megoldást, de sehol egy videó, vagy leírás. Előre is köszi.

Szia!

Bizonyára rosszul kerested, mert van néhány video:
"Aki tudja az csinálja, aki pedig nem, az tanácsokat ad hogyan kellene csinálni."
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Moderátorok: secondbolt
Oldalmegjelenítési idő: 0.295 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe