Menu

Kávézókereső

A Kávézókereső létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan átfogó kávézó adatbázis jöjjön létre, amit mindenki bővíthet, véleményezhet, illetve a megadott kritériumok alapján kereshet benne. Helyes használatával szinte minden fontos információhoz hozzá lehet jutni a keresett kávézóval kapcsolatban. Nem talált meg egy Ön által jól ismert kávézót az adatbázisban, esetleg Ön egy kávézó tulajdonosa? Az Új kávézó hozzáadása gombra kattintva Ön is felviheti. Köszönjük, hogy az adatbázis bővítésével segíti munkánkat!

A Kávézókereső használata :

-Segítségével könnyen találhat egy kávézót a keresett településen. A beállítások kiválasztásával ajánlatot kérhet az Önnek leginkább megfelelő kávézóra, illetve lehetőség van az Ön által ismert kávézó hozzáadására, és értékelésére is (regisztráció szükséges!).
Kereséskor egyszerűen válassza ki a kívánt márkát, és azt hogy mely településen keres, illetve azokat a szolgáltatásokat amik az Ön számára fontosak. A kapott eredményben láthatja a kávézó összes fontos adatát és a kávézóról készült fényképeket, véleményeket . Ön is írhat róla szöveges értékelést, illetve elolvashatja a tesztjét (amennyiben a kávézó szerepelt már tesztjeinkben).

Figyelem: felvitt kávézó és a szöveges értékelés csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelenik meg!
A pontozásnál kérjük figyelembe venni pontozási rendszerünket!
Szűrési lehetőségek


Szolgáltatások
Egyéb italok
 
Egyéb ételek
   

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe