Menu

Kávékereső

A Kávékereső létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan átfogó kávés adatbázis jöjjön létre, amit mindenki bővíthet, véleményezhet, pontozhat, illetve a megadott kritériumok alapján kereshet benne. Helyes használatával szinte minden fontos információhoz hozzá lehet jutni a keresett kávéval kapcsolatban. Nem talált meg egy Ön által jól ismert kávét az adatbázisban? Az Új kávé hozzáadása gombra kattintva Ön is felviheti. Köszönjük, hogy az adatbázis bővítésével segíti munkánkat!

Kávékereső:

-Segítségével könnyen eligazodhat a kávék rengetegében. A beállítások kiválasztásával ajánlatot kérhet az Önnek leginkább megfelelő kávéra, illetve lehetőség van az Ön által ismert kávé hozzáadására, saját pontozására és értékelésére is (regisztráció szükséges!).
Kereséskor egyszerűen válassza ki a kívánt márkát, azt hogy podos vagy szemeskávét keres, illetve beírt szöveg szerint is kereshet. A kapott eredményben láthatja a kávé nevét és a kapott átlagpontszámait. A kávé nevére kattintva Ön is pontozhatja az adott kávét, írhat róla szöveges értékelést, illetve elolvashatja a tesztjét (amennyiben szerepelt már tesztjeinkben).

Kávéajánló:

-Az Ajánló használatakor a rendszer a Keresés résznél megadott tulajdonságokat is figyelembe veszi (podos, szemes...stb)! Jelölje meg a kis négyzetet, és állítsa be a lenyíló mezőkben az Ön számára fontos feltételeket, ami alapján várja, hogy a rendszer ajánljon egy kávét. A pontozás figyelembevételénél be tudja állítani, hogy a szerkesztők vagy felhasználók pontszámai számítsanak-e nagyobb súllyal. A keresésre kattintva a rendszer kidob egy listát, ahol a kávé nevére kattintva, mint ahogy azt fentebb is írtuk, láthatja az adott kávé átlagpontszámát, pontozhatja a kávét, szövegesen értékelheti, illetve elolvashatja a kávéról készült tesztet.

Figyelem: a szöveges értékelés és pontozás, csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelenik meg!
A pontozásnál kérjük figyelembe venni pontozási rendszerünket!

Kávékeresőnkben jelenleg 327 kávé adatai találhatóak meg

Keresés
Ajánlás

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe