KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

This is Melbourne TooNem, nem zavarodtunk össze, blogunkon továbbra is kávéról, kávézókról (és persze néha másról, mint ez esetben is) írunk. De akkor hogy is került egymás mellé ez a 3 – elsőre ránézésre – nem kimondottan összetartozó kifejezés?

Kávélabor kávézó - ZalaegerszegKávés körökben gyorsan terjed a hír, ha új kávézó nyílik. Most nem Zürichbe, hanem Zalaegerszegre utaztunk. A Kávékóstoló csapata régóta várta ezt a pillanatot, amikor Nyugat- Magyarországon megjelenik a fogyasztói igény egy színvonalas kávézóra. Az igényt kielégítendően Németh Endre (Bandi) álmodott egy nagyot. Régi kávézóját a plázában maga mögött hagyva létrehozta Zalaegerszegen azt, ami a régió, de mondhatnánk, az ország egyik legmenőbb helye lett:

A Brew Bar kirakata és az üzlet kívülrőlValószínűleg senki sem hinné el, ha azt írnám, hogy teljesen véletlen egybeesés, hogy az első budapesti brew bar nyitása és a blog indulása egy időre esik. Pedig az. Egy ideje már azt tervezgettem, hogy a sok ötletem közül melyik legyen az első bejegyzés a blogon, amikor szembe jött, hogy megnyitott a My Little Melbourne mellett a kistestvér, My Little Brew Bar. Még a nyitás utáni napokban ellátogattam hát hozzájuk.