KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

WarmCup kávézóMi történik akkor, ha két kávéfanatikus „home barista” találkozik egy barista képzésen? Lelkesedésük nyomán megnyílik a 7. kerületi Nagydiófa utcában a város egyik legjobb újhullámos kávézója. Ez történt Andrással és Gáborral, akik a Barista Hungary „növendékeiként” meglátták a másik szemében ugyanazt lelkesedést, amit maguk is éreztek a kávékészítés iránt.

This is Melbourne TooNem, nem zavarodtunk össze, blogunkon továbbra is kávéról, kávézókról (és persze néha másról, mint ez esetben is) írunk. De akkor hogy is került egymás mellé ez a 3 – elsőre ránézésre – nem kimondottan összetartozó kifejezés?

Kávélabor kávézó - ZalaegerszegKávés körökben gyorsan terjed a hír, ha új kávézó nyílik. Most nem Zürichbe, hanem Zalaegerszegre utaztunk. A Kávékóstoló csapata régóta várta ezt a pillanatot, amikor Nyugat- Magyarországon megjelenik a fogyasztói igény egy színvonalas kávézóra. Az igényt kielégítendően Németh Endre (Bandi) álmodott egy nagyot. Régi kávézóját a plázában maga mögött hagyva létrehozta Zalaegerszegen azt, ami a régió, de mondhatnánk, az ország egyik legmenőbb helye lett: