KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

tamp & pull kávékorzó workshop portálAmikor a ’Jó Öreg Szakállas’ úgy döntött, hogy a hetedik napon megpihen, még nem járt a Tamp&Pullban. Felrúgta hát a hagyományokat egy jó Kickerrel ,és azóta is élvezi a termés…khm…akarom mondani a teremtés gyümölcsét. Szüksége is van a jó coffee-ra, hiszen ne feledjük, az Ördög nem alszik! Na, most már Ő sem. Ugyanis…..

tamp & pull kávézóKét hete új helyen ihatjuk a város legfinomabb kávéját! Koffein ügyben tényleg nem viccelünk, úgyhogy legnagyobb örömünkre bukkantunk rá a Czuczor utcában nyílt Tamp & Pull Espresso Bar-ra. Hogy mitől olyan szerencsések a Corvinus-os egyetemisták, amiért a közelükben nyílt az üzlet? Attól, hogy minden, ami a kávéhoz kapcsolódik tökéletes minőségben kapható itt. Ráadásul körülbelül fele annyiért, mint a nemzetközi kávézóláncok bármelyikében.

tamp & pull eszpresszó bár portálAugusztusban nyílt valószínűleg Magyarország első olyan újhullámos eszpresszó bárja, amit az ott dolgozó profi baristák maguk, a két kezükkel építettek, a bontástól az utolsó szög beveréséig. Az említett baristák nevesítve Molnár Attila és Török Ádám az itthoni barista szakma ismert alakjai.