KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Tamp & Pull nyitás augusztusban!

tamp & pull kávézóAvagy "szabadkőműves” baristák, azaz minden kézműves, még a fal is...

Augusztus közepén nyílik valószínűleg Magyarország első olyan eszpresszó bárja, amit baristák maguk, a kétkezi munkájukkal építettek, a bontástól az utolsó szög beveréséig. Az említett baristák nevesítve Molnár Attila és Török Ádám az itthoni barista szakma ismert alakjai.

Attila négyszeres magyar bajnok és a világ legjobb, legelismertebb baristái közé tartozik, Ádám pedig magyar latte art bajnok és a hazai, vezető baristák egyike. A srácok már a Doggee Barista Boxban is együtt töltötték minden szabadidejüket, majd nemrég úgy döntöttek, hogy a szakmai rendezvényeken túl, a nagyközönségnek is szeretnék átadni barista ismereteiket és a kávé iránti szeretetüket. Így jött egy közös kávézó ötlete, melynek a Tamp & Pull nevet adták, vagyis tömörít és húz, ami az angol “pull a shot” szleng kifejezésből származik.

has bean kávékAz espresson kívül a kávézóban “brewing” technikákkal elkészített kávéitalok is fogyaszthatók lesznek természetesen, hiszen a nagy múlttal rendelkező és a világon széles körben kedvelt alternatív eszközök által, szokatlan és új módon is megismertethetők lesznek a kávézóban fellelhető farm szelektált kávék és eszpresszó kávékeverékek.
A fiúk a Has Bean márka kínálatából minden hónapban változó kávékat fognak bemutatni.

Ha saját szemeddel szeretnéd látni mire képes két elvetemült, szakmáját imádó barista, látogass el a Vásárcsarnok és Corvinus Egyetem tömbje mögötti Czuczor utcába!

tamp & pull cégér

További bövebb informácíók a nyitásról és rendezvényekről:

www.facebook.com/doggeebarista


www.facebook.com/tampandpull


www.doggee.hu


www.tampandpull.hu (hamarosan)