A Philips bemutatja az új dizájnnal rendelkező Senseo-t

Nyomtatás
philips senseo twistNapjainkra kialakult egy olyan fiatal, modern kávéimádó réteg, akiknek nem csak a jóminőségű, elsőosztályú kávéitalokra van igényük, hanem arra is, hogy kifejezzék saját egyéniségüket, megmutassák stílusukat a világnak. A Philips ezen igényeknek megfelelően alkotta meg a SENSEO® Twist kávéfőzőt, amely modern dizájnjával és játékos színpalettájával felpezsdíti a hétköznapi kávézás élményét.

A SENSEO® Twist kávéfője azoknak készült, akik egy kreatív megoldás segítségével szeretnék megbolondítani konyhájukat. Mind amellett, hogy a kávéfőző hű a SENSEO® családhoz és a tökéletes, erőteljes ízű kávét tartja a középpontban, üde színkombinációkban kapható.

A Philips tisztában van vele, hogy a minőség és a tökéletes kávé mellett az élmény kialakításában fontos szerepet játszik, hogy napjaink modern gondolkodású, fiatal fogyasztói nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra is. Olyan készülékekkel szeretnék körbevenni magukat, amelyek kifejezik sokszínűségüket, kreativitásukat és egyéni stílusukat. A SENSEO® Twist kávégép minden tekintetben megfelel a modern elvárásoknak. Számos dizájn és egyedi megoldás biztosítja helyét a 21. század konyháiban. A LED-es felhasználói felület olyan kényelmet biztosít, amely megkönnyíti a kávéfőzés folyamatát.

A SENSEO® Twist mindegyik készüléke két különböző erősségű kávétípus előállítására alkalmas-erős és rövid, valamint gyenge és hosszú-, valamint lehetővé teszik, hogy egyetlen gomb megnyomásával eldönthessük, egy vagy két csésze kávéra vágyunk. A SENSEO® Twist minden téren a választás szabadságát kínálja a kávézóknak.


SENSEO® Twist- Pompás kávé egyetlen gombnyomással

Gyors és könnyű működtetés

Mindig tökéletes kávéélmény

Széles választék minden alkalomra


Stílusos és kifejező formavilág

A SENSEO® Twist kávéfőző a következő színkombinációkban elérhető: