A Philips bemutatja a tökéletes tejeskávét (x)

Nyomtatás
philips exprelia evo kávéfőzőA Philips a Saeco kávéfőzők fejlesztése során újabb mérföldkövet ért el a tökéletes ízhez vezető úton. A legújabb Exprelia Evo az első teljes mértékben automatikus espresso kávéfőző, amely Latte Macchiato Perfetto-t is kínálnak a már megszokott Espresso-n és Capuccino Perfetto-n kívül.

A Latte Macchiato egyike a legnépszerűbb kávétípusoknak a tej és a kávé örökzöld kombinációi közül. A Saeco-t a professzionális és a hazai piacon szerzett hatalmas tapasztalata tette kávéspecialistává, amelynek eredményeként most az otthonokba is elhozza a háromrétegű kávékülönlegességet, középpontjában a fenséges espresso-val. A Saeco új, teljesen automata kávégépe káprázatos latte macchiato-t készít, olyan egyedi ízzel, amely hű marad a gyengébb kávétípusokhoz. A tökéletességét bizonyítandó a Philips Saeco által kifejlesztett Exprelia Evo kávéfőző az egyik legrangosabb olasz minősítő cég a „Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters” tanúsítványával is rendelkezik.

A Philips legújabb automata espresso kávéfőzőjét a Philips Saeco Latte Macchiato Perfetto tanúsítványán kívül természetesen az Espresso és a Cappucino Perfetto készítését elismerő tanúsítvánnyal is kitüntették.

Exprelia Evo