KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Új év, új dizájn, új lendület

Kedves Olvasók!
Egy ideje a háttérben már folyamatban volt a Kávékorzó teljes megújítása. Értem ez alatt az áttekinthetőbb dizájnt, gyorsabb működést, és egyszerűbb használhatóságot. Ennek folyományaként látható a jelenlegi oldal.


Már az elején szeretném mindenki türelmét, és megértését kérni az esetlegesen előforduló (remélhetőleg csekély számú) hibával kapcsolatban, mivel az oldal még "béta" stádiumban van. Firefoxal, Chrome-al teszteltük, és egy-két apró hiba kivételével (aminek a javítása folyamatan van), jól működött. Ha valaki hibát tapasztal, az a fórumon ITT jelezze, vagy esetleg emailben.

Néhány újdonság:
-Az oldal kinézete 3 féle színvilágból választható (két világos, égy egy sötét), mindez 3 féle háttérrel. Remélhetőleg mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló kombinációt. Ezt az oldal alján a jobb oldalon a "pöttyökkel", és számozott karikákkal lehet megtenni.
-Áttekinthetőbb menüszerkezet.
-Az egyes főkategóriák cikkeit (Hírek, Tesztek, bemutatók, Itt jártunk, Egyesület) nagyon gyorsan át lehet tekinteni a 9 cikk jobbfelső sarkánál található lapozó segítségével.
-Az oldal könnyen megtekinthető mobiltelefon, vagy tablet segítségével is.
-A Kávékorzót érte az a megtiszteltetés, hogy a Kávéegyesület, és a versenyek hírei, anyagai, elektronikus formában nálunk jelennek meg.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Remélem mindenki megelégedéssel, és legfőképpen szívesen használja majd portálunkat.

Józsa János