Apró kávézó, hatalmas design

Nyomtatás
Apró kávézó, hatalmas design

A Montréal talán legkisebb üzlethelyiségében működő kávézó újraértelmezi az utcai kávévásárlás intézményét: az elsőosztályú designnal, saját betűtípussal és ötletes pohártartóval rendelkező La Distributrice bebizonyítja, hogy egy gyors koffeinfeltöltés is lehet ünnep.
A csinos kis kávéelosztó egy forgalmas metróállomás mellé költözött, és körülbelül két négyzetmétert foglal el, mégis elegendő helyet biztosít a három kávé alaptípus – espresso, americano és latte – elkészítéséhez, és sokkal kellemesebb munkahely a baristának, mint egy nyitott stand vagy gurulós kocsi.

A forgalmas csomópontban elhelyezett koffeinállomás ugyan ülőhelyet nem kínál a vendégeknek, de hatékonyan ellátja a feladatát a lehető legkevesebb eszközzel. A cél az, hogy a reggeli rohanásban minél több embert kávéhoz juttasson, ami egészen biztosan nagyon jól esik az ízléses poharakból. Ha pedig a kollégákat is kényeztetni szeretnék, a tervezők által újragondolt pohártálcában – ami tálcának kevésbé nevezhető – több adagot is magukkal vihetnek.

forrás: hg.hu