Kávébár Bazár - Magyar Barista Bajnokság

Nyomtatás
Kávébár BazárVilághíres kávék, italkülönlegességek, vezetett kóstolások, gasztro-placc, desszertsarok, kiállítók, workshopok, bemutatók, országos barista és koktélbajnokság február 23-24-én a Hotel Corinthiában.


Nagyszabású eseményen ismerkedhetnek meg a kávék és a párlatok világával azok, akik szakmabeliként vagy kávéházi vendégekként, fogyasztókként többet szeretnének tudni az italkultúra fortélyairól. A február 23-24-én zajló KávéBár Bazár rendezvényen a kiállítói standok mellett előadások, vezetett kóstolók, két országos bajnokság és számos program várja a látogatókat, csupán két koktél áráért.

Kávéházi és bárkultúra Magyarországon • a világ leghíresebb termőterületei • a kávé útja cserjétől a csészéig • a pörkölés tudománya • a párlatok világa • a koktélok története, • latte art • cup tasting • párlatkóstolók • flair show

- ez csupán ízelítő a programkínálatból, melyhez kapcsolódóan a kiállító cégek is számos meglepetéssel készülnek.

A rendezvény ad otthont az Országos Barista Bajnokságnak, melyen öt kategóriában (Barista; Latte Art; Coffee in Good Spirits; Cup Tasters; Brewers Cups) indulnak az előselejtezők döntősei, a finálét pedig az extrém Gerilla Art Show zárja, ahol a kávét biztos, hogy nem csészében szervírozzák...

Ugyancsak a Kávébár Bazár kísérőprogramja a február 24-i Országos Koktél Bajnokság klasszikus és flair kategóriában. A közönségprogramok mellett a szakmabeliek számára is szervezünk továbbképzéseket, kávés-báros előadóknak a hazai szakma legjobbjait kérjük fel.

S hogy milyen a baristák és bártenderek világa? Látványos, kifinomult, mégis vagány terep, ahol a stílus, a tehetség, és az ízérzék elképesztő technikákat és recepteket eredményez. Magyarország legjobbjai mérik össze tudásukat egy izgalmas show és kiállítás keretében az ötcsillagos Corinthia hotel impozáns környezetében.

Ingyenes kávé- és italkóstolók: kiállítóink és partnereink a rendezvény ideje alatt promóciós termékkóstoltatást tartanak standjaikon, valamint a vezetett kóstolókon, így a kávék, alkoholos italok, kevert italok standoknál történő fogyasztása díjtalan a látogatók számára, és több gasztro-kiállítónk is készül promóciós termékekkel.

Gasztronómia: több cukrászati- és egy barfood-snack food kiállító vesz részt a rendezvényen, és terveink szerint prémium kategóriás „gasztro-placc”, vagyis delikátesz stand is üzemel a helyszínen. Gasztro-kiállítóink számára a promóciós kóstoltatás mellett lehetővé tesszük a termékértékesítést is.

Időpont:
Helyszín: Hotel Corinthia Budapest - konferenciaközpont, 1074, Bp., Erzsébet krt. 49.

BELÉPŐK


Prémium Partner jegy
A korlátozott számban értékesített jegy tartalmaz egy svédasztalos büféebédet, exkluzív kávé- és párlatkóstolást, valamint a programokon való részvételt.
ELŐVÉTELES JEGYÉRTÉKESÍTÉS:
ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS

E-mail küldése az alábbi adatokkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre: NÉV, SZÁMLÁZÁSI CÍM, TELEFONSZÁM, JEGYEK SZÁMA (Céges megrendelés esetében adószám)

E-mail tárgya: KÁVÉBÁR jegyrendelés

A jegyrendelésre 24 órán belül válaszolunk és küldjük az elektronikus számlát, melyet átutalással kérünk teljesíteni. A számla rendezését követően 24 órán belül küldjük a jegyet e-mailben, melyet kinyomtatva kérünk magukkal hozni a rendezvényre.


PROGRAMOK


Február 23., szombat

EXHIBITION CENTER
CAFE&BAR LOUNGE


ATRIUM TERASZ


EGYÉB: Carnival@Buddha-Bar – a rendezvény hivatalos szombat esti after partyja a Buddha Bar-ban. (Az esti, részben zártkörű rendezvényre elsősorban kiállítóinkat, partnereinket, szakmai vendégeinket invitáljuk.) Február 25-én, hétfőn a rendezvény záró after partyja a BAARPULT szervezésében zajlik a MIX Clubban, melyre a KávéBár-karszalaggal rendelkezők ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül mehetnek.


Február 24., vasárnap

EXHIBITION CENTER


CAFE&BAR LOUNGE


ATRIUM TERASZ

12.00 – 13.30 Büféebéd
14.00 Világhíres kávék ízpróbája Tóth Sándor (kétszeres magyar barista bajnok, A Kávé Háza 1927)
15.00 Kávé?Koktél?Desszert? Kántor Enikő vezető barista és Györffy Árpád séf (Aranykaviár) bemutatója
16.00 Bartenders’Club - Vodkák csúcsminőségben Előadás és vezetett kóstoló Nagy Zoltánnal (Boutiq’Bar, The Gin Shop)
17.00 Whisky-vel a világ körül Előadás és vezetett kóstoló a Whiskynet támogatásával
18.00 Cognac, avagy a leghíresebb szőlőbor párlat Előadás és vezetett kóstoló a Royal Cognac támogatásával
19.00 Bartenders’Club - Rumkülönlegességek az újvilágból Előadás és vezetett kóstoló Nagy Zoltánnal (Boutiq’Bar, The Gin Shop)

A programváltozás jogát fenntartjuk! A rendezvény hivataos oldala: Kávébár.hu


KIÁLLÍTÓINK, PARTNEREINK


KÁVÉ
Aeropress, Caffé Carraro, Café Diemme, Cellini Caffé MONIN, Costadoro Caffé, Has Bean Coffee, illy, Kapucziner Manufaktúra, Lucky Cup, My Little Melbourne Café, Pasco Caffé, Pellini, Spazio Caffé Manuel,

BÁR
MONIN Frappé Bar, Puritaan Drinks Living Room, NU Bor és Bisztronómia, Royal Cognac Lounge, DLB, Buddha-Bar Lounge, The Gin Shop, Matheus Pálinkabár, Stolichnaya Vodkabár

GASZTRO
CSM Magyarország, Delizia Gourmet&More, Gustonette-Plusfood, Kézműves Desszert Manufaktúra

DESIGN
ArtConcept, Formative-Vendesign, Ursha

PARTNEREK
METRO Kereskedelmi KFt., SEIKO