Koktélkeverés mesterfokon - Bols Mixer Akadémia

Nyomtatás
Bols Mixer AkadémiaA Bols Mixer Akadémia nemzetközi Know How val rendelkező oktatási intézmény. A jelentkezők számára olyan minőségi oktatást biztosít Magyarország ismert és elismert szakemberei közreműködésével, melynek keretében az alapismereteken és a koktélkeverés elméleti szabályain túl, folyamatos gyakorlásra van lehetőségük a hallgatóknak.

A kurzus során nagy jelentőséget kap az elméleti oktatás, ahol a résztvevők elsajátíthatják az italkeveréshez szükséges háttértudás ,italismeret, bár eszközök, nemzetközi és a magyar ital és koktél trendek mellett a bármenedzsment alapjait is.

KoktélMorafcsik PéterA Bols Mixer Akadémia nemzetközi szinten több lépcsős képzéseket tart, melynek folyamán a jelentkezők egyre magasabb fokú és kifinomultabb technikákkal találkozhatnak. A profi kávékészítés iránt érdeklődők is megtalálják az elképzeléseiket a barista és latte art tanfolyamainkon, ahol a kávé készítés tudományát és művészetét sajátíthatják el a jelentkezők.

A Bols Mixer Akadémia olyan szakembereket kíván képezni, akik szeretik és ismerik a szakmájukat és nemzetközi szinten is piacképesek. Ezt bizonyítja a több mint ezer, iskolánkban végzett elégedett hallgató, és külföldi partnercégeink érdeklődése hallgatóink iránt.

Képzéseinkre mindazokat az érdeklődőket várjuk, akik szeretnék a bartender szakmát professzionálisan elsajátítani, vagy italfogyasztási kultúrájukat bővíteni, fejleszteni, vagy csak egyszerűen nem ért hozzá, de szereti a finom koktélokat és szeretné készíteni is őket. Egyszóval mindenkinek, aki kedvet érez egy lenyűgöző elméleti előadáson és érdekes, látványos, kreatív gyakorlati oktatáson való részvételen.

A következő képzésekre tudsz jelentkezni
Várunk képzéseinken, hogy minél felkészültebb és piacképesebb szakember legyél itthon vagy akár külföldön egyaránt.

Jelentkezz, hogy keverhess itthon vagy akár külföldön, velünk megállod a helyed a vendéglátás számos területén belül.

www.mixersuli.hu
tel: 0630/6770514