KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kompakt, kompaktabb, Cafissimo Compact

tchibo cafissimo compactKompakt púder, kompakt fényképezőgép, kompakt mosógép. Hasznos eszközök, hiszen méretük miatt praktikusak, nem foglalnak sok helyet, bárhová magunkkal vihetjük, és mindemellett mindent tudnak, amit a nagyobb társaik. Ez jellemzi a Tchibo legújabb kapszulás rendszerű kávéfőzőjét is. Az új, Cafissimo Compact kávéfőző nem csupán trendi, de a modern dizájn, a tökéletes kidolgozás mögött igazi kávéspecialista rejtőzik.

A Tchibo legújabb kapszulás kávéfőzője a megszokott magas minőséget nyújtja, így méltó helyet foglal el a nagyobb és kisebb testvér között. A formás Cafissimo Compact géppel zökkenőmentesen készíthetsz kávét akkor is, ha barátaid együtt érkeznek meg hozzád. A levehető, 1,2 literes víztartály segítségével akár nyolc vendégnek is elkészítheted a gőzölgő caffé cremat, de a három nyomásfokozatnak köszönhetően ízletes eszpresszót vagy filteres kávét is kínálhatsz. Mivel programozható a vízmennyiség, olyan erősségű italt állíthatsz elő, amilyet szeretnél. A készüléken található kapszulagyűjtő tartálynak köszönhetően nem kell egyenként kiüríteni a kapszulatartót, így még gyorsabban és kényelmesebben készítheted el a tökéletes kávét.

A piros, fekete és fehér színben kapható kompakt masina modern kialakításának köszönhetően minden konyhában tökéletesen mutat, a lekerekített formája és kis mérete miatt pedig nem foglal nagy helyet. Az egymás alatt elhelyezkedő gombok még könnyebb használatot tesznek lehetővé, segítségükkel egy pillanat alatt kiválaszthatod a kívánt mennyiséget.

A kávéfőzőhöz 10 különféle ízben kaphatók kapszulák, amelyek pontosan egy csésze ízletes kávéhoz való kávémennyiséget tartalmaznak. Az aromazárt kapszulákban a kiváló minőségű, 100 % Tchibo Arabica kávé friss marad, és megőrzi aromáját, így mindig tökéletes italt készíthetsz belőle.

Az új Cafissimo Compact kávégépek, 23 990 forintos fogyasztói áron, 2013. március 27-től kaphatók a Tchibo üzletekben és a www.tchibo.hu webáruházban.