KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Újabb nemzetközi kávézólánc jönne Magyarországra

double coffeeMagyar partnereit keresi a Double Coffee lett franchise kávézólánc, az öt – ezen belül négy volt szovjet – országban működő lánc egy egységének kialakításához hozzávetőleg 200 ezer euró lenne szükséges.

Magyarországon is keresi franchise-partnereit, a Double Coffee kávézó-étterem hálózat. A lett eredetű éttermek egyik legfőbb megkülönböztető jegye, hogy más általános kávézókkal ellentétben, több mint 50-féle kávékészítési eljárást fejlesztettek ki írja a Franchiseportal. Ötvenféle kávétípus mellett nagy választékban, bármilyen ízlésnek megfelelő italok is megtalálhatóak.

A hálózatnak jelenleg 5 országban működnek egységei. Tizenkilenc Double Coffee étterem várja vendégeit Rigában (Lettország), hét Vilniusban (Litvánia), nyolc Kijevben (Ukrajna), és kettő Minszkben (Belorusszia). S végül, de nem utolsó sorban, a hálózat egyetlen nem európai egysége 2009 nyarán nyílt meg, Kínában.

A franchise tulajdonos kalkulációi szerint egy – legalább 140 négyzetméteres – üzlet létrehozásának költségei mintegy 200 ezer eurót tesznek ki, belépési díj nincs, a forgalmi jutalék pedig 5 százalék.

Forrás: HVG