Guatemalai kincs a Kapuczinernél

Nyomtatás
guatemalai kávéRengeteg kávé újdonsággal ismerkedhettünk meg az elmúlt időszakban. Ide értem a különböző kávéfajtákat, feldolgozási módokat. Most egy újdonságunk érkezett Guatemalából. Vannak olyan újdonságok amik hamar el is halnak, mert erőteljes marketing kampány miatt csak addig érdekes, amíg naponta haljuk, de magunk nem hiszünk benne.

Jó magam a microlot termőhely szelektált kávékban hiszek. Édesapám jóvoltából Szigligeti szőlőnkben megtapasztaltam, hogy milyen minőség különbség lehet 100 méteren.
Mi csak úgy neveztük hogy a róka rántói dűlőben levő szőlő. Teljesen külön szüreteltük, természetesen külön préseltük, és tölgyfa hordóban érleltük. Akkor még nem neveztük dűlő szelektált terméknek, de a családban mindannyian tudtuk, hogy az egy kincs.
Ilyen kincsnek tartom ezt a guetamalai kávét is.

fincavista hermosa edwinMindig is izgattak a különleges íz világú kávék. Kisebb tételt sikerült beszerezni Guatemala Huehutenango régióból Finca Vista Hermosa farmról microlot zöld kávét. A farm tulajdonosa Edwin Martinez elmondta, hogy ezt a kávét idén márciusban... a farm legmeredekebb részén egy hegyszirt alatt szüretelték. Ez a szirt természetes árnyékot ad, így biztosítva van a rendkívül hosszú tenyészidő és ennek is következtében egy cukornád édességű kávét biztosít.

Úgy gondoltam, hogy ennek a különleges kávénak az ára nagyon sok vásárlót elriasztana, ezért a következő lehetőséget biztosítom.

5000 Ft feletti vásárlók 125 grammot kapnak ajándékba, illetve a 10000 Ft feletti megrendelők 250 grammot kortyolgathatnak.

Le sem merem írni, hogy mennyi kedvezményt jelent ez az ajánlat.
Természetesen a vásárlás a kapucziner teljes kínálatából lehetséges www.kapucziner.hu
Szerintem ez most a nyár egyik legjobb ajánlata.
Várom a megrendeléseket.

Köszönettel:
Németh János