KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Ne rombolja tovább kávéja-italai minőségét!

vízszűrésMegdöbbenve tapasztaltuk, hogy sokszor mennyire silány minőségű csapvíz felhasználásával rontjuk el italainkat. Miért tesszük ezt, mikor sokunk nem inna meg egy pohár csapvizet sem a klór íze, vagy egyéb más mellékíz miatt?

Gondoljon bele: A kávé 98%-a víz!

Mindegy, milyen vizet használunk a készítésekor?

A vendég szívesebben, és gyakrabban fogyaszt olyan italt, amelyről tudja, hogy szűrt vízből készült, és egészségére kedvező hatást gyakorol.

Kedvenc feketénk savassága például kifejezetten érzékeny a vízminőségre. Ha nem megfelelő minőségű vizet használunk, előfordulhat, hogy ihatatlanul savassá válik kávénk.

A teák és egyéb más italok ízei és aromái is sokkal jobban ki tudnak teljesedni, ha szűrt-lágyított vízből készülnek.

A víz, ételeink, italaink fontos alkotóeleme


Tehát fontos, hogy automatáink védelmében vízkőmentes, szűrt-lágy vizet használjunk!

Tény, hogy a vízminőség területenként eltérő lehet. Akár még egy városon belül is előfordulhatnak különböző értékek! Ugyanakkor az üzemeltető, és a töltőanyag-forgalmazó közös érdeke, hogy az elkészített ital íze, aromája, kinézete területtől függetlenül mindig tökéletes legyen.

Munkánk során felismertük, hogy az italautomaták védelme mellett, kiemelten fontos szerepet kap a folyamatosan kiváló minőségű szűrt-lágyított víz biztosítása a kiváló minőségű italok készítéséhez, és a sikeres üzemeltetéshez.

Célunk:
A Magyar vendéglátás területén is biztosítani tudjuk az egyenletesen kiváló minőségű vizet, a tökéletes ételek és italok készítéséhez

Célunk eléréséhez megtaláltuk a megfelelő megoldást, így a water+more termékeit forgalmazzuk, melyek a professzionális italkészítéshez igazodva ötvözik a tökéletes szűrési technológiát, és a vízlágyítást, hogy az ízek és aromák jobban kiteljesedhessenek, és automatáink üzemeltetési költsége a minimálisra csökkenjen, azaz megszűnjenek a vízkő okozta problémák

Folyamatosan nő azon partnereink száma, akik vízszűrő-lágyító patronok alkalmazásával egyrészt csökkentették karbantartási költségeiket, másrészt folyamatosan állandó kiváló minőségű italt biztosítanak ügyfeleik számára. (Pl.: Nestlé Hungária Kft ( több száz automatában beépítve) , First Impression, Pellini, Pasco, Pascucci, Bibas Kft stb. )

Cégünk a TGI-Osmosis Kft díjmentes szaktanácsadással és helyszíni vízminőség-méréssel segíti ügyfeleit, valamint a MIÁSZ tagok számára egyedi kedvezményeket biztosít.

További információk:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.www.tokeleteskave.hu