KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Business Superbrands díjat nyert a BWT Hungária Kft.

bwt superbrandsA BWT Hungária Kft., a Water+More vízkezelő termékcsalád hivatalos fogralmazója, elnyerte a kiemelkedő erejű üzleti márkák díját.

Idén hatodik alkalommal ült össze a 16 tagú álló Superbrands magyarországi bizottsága, hogy eldöntsék mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands végjegyet. A bizottság 3000 cég közül választották ki a BWT Hungária Kft.-t és találták érdemesnek arra, hogy elnyerje a Business Superbrands 2013 elismerést. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a BWT márka eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A bizottság elé kerülő lista a Dun&Bradstreet adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével jött létre. A 3000 jelöltet tartalmazó listában között olyan márkák/cégek vannak, amelyek egyaránt a legnagyobb nyereségű hazai cégek csakúgy, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – kisebb vállalkozások, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.

Közel húsz évvel ezelőtt marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára a Superbrands programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A világ minden részén ismertté vált, ma már 5 földrész közel 90 országában jelent különleges minősítést a Superbrands cím. Valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a zsűrire, ezért kizárólag magasan elismert notabilitások kerülhetnek be a bizottságba.

BWT Hungária Kft.-ről:

2008-ban a hazai piac két meghatározó és nagy múltú szereplője, a BWT&Chirst Hungária Kft. és a CWG Hungary Víztechnikai Kft. egyesülése nyomán alakult meg a BWT Hungária Kft. A cég a Best Water Technology (BWT) csoport tagja, amely Európa piacvezető vízkezelési technológiával foglalkozó cége. Erősségünk, hogy mindig a legkorszerűbb, innovatív technológiát használjuk. Ily módon biztosítjuk a lehető legjobb technikai és a gazdaságosság szempontjából legkedvezőbb megoldásokat. Cégünk már több mint 20 éve számos vízkezelő berendezést és rendszert szállít vevőinek.

A BWT csoport a gasztronómiai üzletág igényeire szabva fejlesztette ki a Water+More termékcsaládot, amely a víztisztítók széles választékát kínálja éttermek kávézók vagy akár az kávé- és ital automatákat forgalmazó vállalkozások számára.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet a BWT márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.