A Tre Marie lebilincselő története

Nyomtatás
Tre Marie történetA Tre Marie egy történelmi márka, amely Olaszországban nagyon közkedvelt. Híres különböző prémium minőségű, fagyasztott pékáruiról, Húsvéti, Karácsonyi desszertkülönlegességeiről és kávéházi péksüteményeiről. Szimbólumává vált a milánói édesipari hagyományoknak, egyúttal erős köteléket ápol a maival. A Tre Marie legendája egyben egy lenyűgöző történet is, amelynek legfontosabb elemei a hitelesség, az íz, az értékek és az érzelmek.

Tre Marie brand

1150 Milánó, Largo Corsia dei Servi
Azt mesélik, hogy 1150-ben néhány lovag hazatért a szentföldről, és megalapította Milánó egyik legrégebbi karitatív szervezetét a "Quattro Marie" pékséget. A pékség lisztet és kenyeret ajánlott fel a rászorulóknak, egy réz érméért cserébe. A ősi pékséggel való szoros kötődés bizonyítékaként, az érme a mai napig látható a termékek csomagolásán.

1896 Corso Vittorio Emanuele1896 Corso Vittorio Emanuele
Az évek alatt tökéletesítették a pékséget. Milánóban a 19. században sok „modern” üzlet született, amelyek az értelmiségiek találkozóhelyeivé váltak. Kávézók ahol az emberek beszélgethettek a művészetről, és a politikáról. A Tre Marie 1896-ban vált cukrászattá, és hamarosan kitűnő hírnevet szerzett magának, köszönhetően a minőségi termékeinek és hangulatának. Különlegessége volt a panettone, a tipikus milánói karácsonyi sütemény. A kezdetektől fogva, évről-évre javítva, tökéletesítve született meg az az „eredeti” recept, amelynek hála a Tre Marie az ünnepek egyik alapvető szimbólumává vált.

1960
A 60-as évek elején, a tulajdonos Enzo Ricci egyre erősödő vágya volt, hogy megismertesse a Tre Marie termékek különleges minőségét szélesebb körben is, és úgy döntött, hogy kiviszi a város határain túl ezeket az ünnepi édességeket. Így 150 kézzel írt levelet küldött a legjobb olaszországi cukrászatoknak, exkluzív értékesítési jogot kínálva a saját területükön. Ez a nagyszerű ötlet annyira sikeres volt, hogy szinte azonnal a prémium termékek egyik vezető szereplőjévé tette. A gyártást nagymértékben átalakították. Az első gyár Lambrate-ban épült, amely jelenleg is a Tre Marie székhelye. Ipari szervezeti kritériumokat alkalmaztak a gyártási folyamatoknál, megőrizve a régi tudást, és hagyományokat. Ez a megközelítés jellemzi ma is a céget.

Tre Marie gyártás 1960-ban


1970
Tre Marie első croissantA 70-es évek folyamán a cég fagylalt, és friss cukrászati termékek gyártásába kezdett a panettone mellett. Ez az innovációs fejlődés lehetővé tette, hogy néhány évvel később megalkossák az első fagyasztott croissant. Ez egy új piaci rést nyitott meg, és a Tre Marie egy teljesen új utat mutatott a nem otthon elfogyasztott reggeli világában. Attól a pillanattól kezdve egyre nőtt azoknak a kávézóknak és cukrászdáknak a száma, amelyek elkezdték ezeket a friss, illatos helyben sütött termékeket kínálni a vendégeiknek.

Napjaink
Tre Marie MilánóMilánó a Tre Marie bölcsője, amely mára valódi olasz szimbólummá vált. A jövőre nézve, a legfontosabb örökség: a dizájn, élelmiszer, és művészet. Minden évben amikor a termelés újraindul, a Tre Marie megújult figyelemmel, gondossággal, és a lojalitással a hagyományos receptek iránt, kortárs szellemiségben vizsgálja, és értelmezi az új trendeket, melyek gyakran Milánóban születnek, és kerülnek kifejlesztésre.

Mit is mondhatnánk még róla, amilyen szép, olyan finom. Keresse a kávézókban!

Tre Marie panettone karácsonyTre Marie panettoneTre Marie ünnep
Tre Marie pandoroTre Marie panettoneTre Marie croissant


Forgalmazó: Vértes Food Kft