X. Magyar Barista Bajnokság 2014

Nyomtatás
X. Magyar Barista Bajnokság 2014Tisztelt baristák, kedves versenyzők és érdeklődők!

A SCAE Magyar tagozata meghirdeti a Barista Bajnokságot. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2014-ben immáron 10. alkalommal kerülnek megrendezésre a barista szakemberek megmérettetésére szervezett versenyek. Idei évben hat kategóriában szervezzük meg a versenyeket, melyek a következők: Barista, Brewers - Filter, Latte Art, Coffee In Good Spirit - Alkoholos kávékoktélok, Cup Tasting, Cezve/Ibrik.

A versenyek a SCAE, WCE szabályzata alapján kerülnek elbírálásra és a nyertesek hazánkat képviselhetik a Melbournben megrendezendő Latte Art, Coffee In Good Spirit és Cup Tasting kategóriában illetve Riminiben a Barista, Brewers, Cezve/Ibrik kategóriában. A versenyeken való részvétel feltétele az érvényes SCAE tagság (jelentkezési lap letölthető innen, amit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérném eljuttatni).

A 2014-es évben egy versenyszámban való részvétel ingyenes, a másodiktól pedig versenyszámonként 5.000,00 azaz ötezer forint nevezési díj fizetendő!

Szeretettel várunk minden magát megmérettetni vágyó baristát a versenyen. Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen bemutatná felkészültségét, szaktudását és prezentációs képességeit akkor kérem az itt letölthető jelentkezési lapot kitöltve juttassa el a fent nevezett e-mail címek egyikére.

Jelentkezési határidő: 2014. Február 17. hétfő 24:00

A verseny a Hungexpo területén található 25-ös pavilonban 2014. Március 10-12.-e között kerül lebonyolításra a Sirha Kiállítás keretein belül. Minden gyakorlati kérdésre a bejutással, gyakorló időkkel, versenyzéssel, orientációs találkozóval, stb. kapcsolatban igyekszünk minnél szélesebb körben megválaszolni és a válaszokat a hamarosan elérhető   www.scae.hu honlapon és további médiapartnereinken, partner egyesületek honlapjain keresztül közzétenni.

Amennyiben, bármilyen további kérdések merülnének fel akkor azt a fent nevezett e-mail címékre kérem eljuttatni.

A versenyzéssel kapcsolatosan további információkat a következő telefonszámokon kaphat:

Gulyástót Edit: +36 70 9328940
Hajcsunk Tibor: +36 30 9435303

SCAE tagsági jelentkezési lap
X. Magyar Barista Bajnokság  - jelntkezési lap