A X. Magyar Barista Bajnokság eredményei

Nyomtatás

X. Magyar Barista BajnokságA X. Magyar Barista Bajnokság 2014.03.12.-én szerdán a Barista és Latte Art kategóriák döntőinek lebonyolításával és az eredményhirdetéssel sikeresen véget ért. Ezúton gratulálunk a nyerseseknek és sok sikert kívánunk nekik a hamarosan következő világbajnokságokon. Reméljük, hogy az elkövetkező hetekben sikerül megfelelő módon felkészülniük a minél jobb eredmény elérésének érdekében.


A bajnokság eredményeit ezúton tesszük közzé, azzal a megjegyzéssel, hogy Cup Tasting kategóriában egy óvás miatt nem került sor eredményhirdetésre. A bírák és a szervezők megtették a szükséges lépéseket és a szabályzat alapján 30 nap áll a megfelelő szervezet, illetve bizottság rendelkezésére az óvás elbírálására. Ezt követően tájékoztatjuk az érintetteket és a www.scae.hu honlapon keresztül mindenkit a döntésről, és annak megfelelően a szükséges lépések megtételéről.

A rangsor kategóriánként:

Coffee In Good Spirit:

1. Béndek Tamás
2. Balogh Csaba
3. Bóka Csaba

Brewers:

1. Boross Gergely

Latte Art:

1. Juhász Edit
2. Apro Franciska
3. Kovács Petra
4. Mező Róbert
5. Schreiber Nikolett
5. Patai Ambrus

Barista:

1. Nagy Krisztián
2. Bóka Csaba
3. Kántor Enikő
4. Hajnal Bálint
5. Deák József

A listán nem szereplő versenyzők a szabályzat szerint kizárásra kerültek, és ezért nem tudjuk értékelni bemutatóikat, ennek megfelelően ebben a listában nem is szerepelnek.

Minden versenyzőnek további sikereket a versenyzésben, és jó munkát kívánunk a munkahelyeiken, minél több különleges minőségű kávéval varázsolják el vendégeiket.

Forrás: SCAE