KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Tavaszi Kávékorzó Nyereményjáték

Kávékorzó nyereményjátékA Kávékorzó Magazin és a Pacificaffé közös játékot hirdet Facebook rajongóinknak!
Játssz velünk, és nyerd meg az egyik finom Pacificaffé kávét!


Ha helyesen válaszoltál, és rajongója vagy Facebook oldalunkak  (Like-oltad), máris esélyes vagy elvinni az egyik 1kg-os Pacificaffé nyereménykávét. Három héten keresztül, hetente 1-1kg kávé kerül kisorsolásra. A nyereményeket futárral juttatjuk el a nyerteseknek.

  Légy te a nyertes!

1, Ha nem vagy még rajongó, akkor nyomj egy Like-ot
2, Válaszolj helyesen a kérdésre
3, Oszd meg, hogy barátaid is nyerhessenek

kávékorzó kávészaküzletA termékek megvásárolhatók webáruházunkban is!

Játékszabályzat

A Kávékorzó Független Kávémagazin játékot hirdet a Kávékorzó Független Kávémagazin Facebook oldalán az oldal felhasználói számára (játék neve) címmel.

A játék időtartama: 2014.04.11-2014.05.02
Sorsolás: hetente (első sorsolás 2014.04.14)
Eredményhirdetés: minden héten hétfőn
A játék menete:

A résztvevő Játékosok közül (dátum) (sorsolás, legjobb elért eredmény, stb) útján választunk ki (nyertesek száma) nyertest. Egy játékos, csak egyszer nyerhet!

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a Kávékorzó Független Kávémagazin Facebook oldalhoz.

Nyeremények:

-3db  egyenként 1kg-os Pacificaffé Pin-Up szemeskávé

A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Kávékorzó Független Kávémagazin semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Kávékorzó Független Kávémagazin a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Kávékorzó Független Kávémagazin ezen információkat nem adja tovább. A Kávékorzó Független Kávémagazin kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Kávékorzó Független Kávémagazin munkatársai és a Facebook oldalt kezelő (közreműködő cég) alkalmazottai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Kávékorzó Független Kávémagazin fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.