Első osztályú vízminőség BWT W+M termékekkel

Nyomtatás
Első osztályú vízminőség BWT W+M termékekkel, hogy Ön többet nyújthasson ügyfeleinek és vendégeinekA víz nem egyszerűen csak víz. Kémiai és érzékszervi tulajdonságai könnyen módosíthatók. Minősége területenként eltérő lehet. Az állandó és kiváló vízminőség szinte minden sikeres üzletben fontos szerepet játszik. Ez különösen igaz vendéglátóiparra és étel- és italautomaták üzletágára, amelyek nagyon érzékenyek a víz minőségére.

A víz minősége hatással van íz- és illatélményre, ezért milyensége fontos szerepet tölt be a belőle készült italok és ételek készítésénél. A minősége befolyásolja azon termékek ízvilágát, zamatát, amelyekhez alapanyagként felhasználjuk, mint például a kávékülönlegességek és más forróitalok ízét. A megfelelő és magas vízminőség garantálja ezáltal a stabil és kiszámítható eredményt, egy olyan területen, amely nagyban függ a fogyasztók elégedettségétől.

Ezenkívül nagy tisztaságú, kezelt víz sok más területen javítja a gyártási/előállítási folyamatot, hozzájárul, hogy a professzionális, vízzel működő gépek hosszú és üzemzavarmentes élettartamuak legyenek. Mindemellett nagy mértékben befolyásolja a végtermékek minőségét. Így pl. a gőzpárolóban egészséges, étvágygerjesztően ropogós zöldséget, a sütőben könnyű, ropogós héjú péksüteményeket, vagy a mosogatástechnikában ragyogóan tiszta edényeket és vízkőfoltoktól mentes poharakat eredményez.

Mindezekhez az berendezésekhez a BWT water+more piacvezető megoldásokat kínál a csapvíz kezelésére, tisztítására.

• optimális vízminőség valamennyi helyi vízigényre kapacitástól függetlenül• díjazott Mg2+-technológia a legmagasabb igények kielégítésére vendéglátóipari és italáru-automata üzeltág részére a kávékülönlegességekhez és más forróitalokhoz egyaránt
• Kiváló vízkő védelem a professzionális gépkehez , hozzájárulva a hosszú élettartamhoz.
• Hatékony megoldások szinte minden vízzel kapcsolatos problémára