KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Professzionális kávégépekhez ajánlott víztisztítók

Az optimálisan (elő)kezelt víz a melegitalok alapja. A vendéglátóipari üzletágban egyre fontosabb gazdasági szerepe van.

Az azonos minőségű melegitalok mind a tradicionális gasztronómia és a étteremláncok esetén is az egyik legbizotosabb és legjövedelmnezőbb elemei. Különösen igaz ez a divatos kávéspecialitások esetén.A víz minőségi problémája nem korlátozódik kizárólagosan az értékes kávégépekben lévő vízkőlerakódására. Egyre fontosabbá vállik hogyan éri el a étterem vagy kávézó tulajdonosa azt az optimális víz minőséget, amellyel a legjobb ízélményt varázsolhatja a csészébe?
Ha figyelembe vesszük azt, hogy egy eszpresszó kávénak kb. 92-98%-a, víz, amely mint „oldószerként” az ízek szempontjából döntő fontosságú, akkor világossá válik, hogy miért játszik olyan nagy szerepet a víz minősége az íz szempontjából.

Technológiák a legjobb ízélmény eléréséhez.

A BWT-nél „Technology goes Flavour“ filozófiánkkal párhuzamosan folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük azokat a víztisztító rendszereket, melyek a tökéletes vízkő elleni védelem mellett csúcsminőségre emelik a gasztronómiai felhasználásra szánt víz minőségét. Ennek megfelelően világszerte az egyik legszélesebb vízkezelő (vízlágyítók, vízszűrők, víztisztítók) termékskálát kínáljuk vendéglátóipari használatra Water and More termélcsaláddal. Ez az eladási listát BWT bestmax vízlágyító (karbonátmentesítő) vezeti, de olyan specialítások is megtalálhatóak mint a BWT bestmax PREMIUM, amely a lágyítás és vízszűrés után magnéziumot ad a vízhez. A csapvíz minőségétől BWT bestprotect vagy Besttaste vízkezelők pedig nagyon speciális feladatokat töltenek be a vízminőség optimalizálása során.