KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Tamp & Plull cupping - Limoncillo

Tamp & Plull cupping LimoncilloSzereted a jó kávét, de nem tudod, hogy melyik termőterületről származik, vagy milyen eljárással dolgozzák fel?

A mostani alkalommal 6 féle NICARAGUA-i El Limoncillo farmról származó Has Bean kávét kóstolhattok. Ezek a kávék különböző módon lettek feldolgozva: száraz, félszáraz és mosott, bemutatjuk a feldolgozások közötti különbségeket és a cupping során tapasztaljátok az ízbeli különségeket is!

Kezdés: 2014.06.27. 16.00 (Befejezés kb. 19.00)
Részvételi díj: 5000 Ft/fő
Jelentkezés és információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A sikeres jelentkezésed e-mailben visszaigazoljuk. Az linken találjátok meg az eseményt: https://www.facebook.com/events/910132609013605/?source=1

Gyere, kóstolj és tanulj!

A kávés szakma legjobbjai 2018