KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Milyen finomságot hoz neked a nyuszi?

Nagyon gyorsan telnek a napok most már ideje gondoskodni a család a barátok részére a Húsvéti különlegességekről. A Kapucziner kávé manufaktúra minden ünnepre valami meglepetéssel készül.


1, Panama Esmeralda kávé ültetvény talán a világon a legtöbb elismerést kapta A világhíres ültetvényről származó alapanyagunk az idei húsvét meglepetése Mindezt tetézzük egy barátságos árral. Úgy gondolom nem szükséges leírni, hogy ez az ár mennyi kedvezményt jelent, hisz a kávé ínyencek úgyis tisztában vannak vele. 250 gramm a Kapuczinernél 2400 Ft-ért elérhető. Ebből kerül levonásra törzsvásárlói kedvezmény.

2, Másik különlegességünk is az amerikai földrészről érkezett Hondurasból Magyarul a farm az Én Reménységem nevet viseli. Mivel már túl vagyunk a tesztelésen bátran mondhatom ez a kávénk több mint reménység. Bátran javaslom az ünnepi kínálatba.

3, Az alternatív kávé készítés szerelmeseinek egy száraz feldolgozású világos pörkölésű Etióp Boginda kávét készítettem. A tesztelő csapat tagjai eper, fekete ribizli valamint jázmin virág jegyeket észleltek.

4, Továbbra is érvényes hogy 5000 Ft feletti megrendelésnél a szállítási költség 50%-át átvállaljuk. 10000 Ft feletti megrendelésnél pedig a 100% átvállaljuk.

Március 25.-ig beérkezett megrendelések + 10% kedvezményt érnek.

Várom megrendeléseiteket!

Köszönettel:
Németh János
Pörkölő Mester
www.kapucziner.hu