KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Országszerte több mint 3300 helyen vehetők át Nespresso kávékapszula rendelések (x)

A meglévő 650 Pick Pack Ponton kívül további 2700 új ponton vehetők át a Nespresso kávékapszulák, országszerte immár több mint 3300 helyen. Az átvételi lehetőségek száma 2500 Posta Ponttal, 500 Csomagautomatával és 150 MOL töltőállomással bővült.
A Nespresso weboldalán, valamint ingyenesen letölthető mobilalkalmazásainak segítségével mobilról és táblagépről is lehetővé teszi a megrendelést. Így a Grand Cru kávéőrlemények, kávégépek és kávézási kiegészítők bárhol és bármikor megrendelhetők nemcsak otthonra, munkahelyre, nyaralóba, hanem országszerte több mint 3300 átvételi pontra is.

A kávérendelések természetesen továbbra is átvehetők továbbá a Pick Pack Pontok hálózatában: az OMV és Avanti töltőállomásokon, valamint az Inmedio, Relay, Playersroom, Coop üzleteiben is. A munkanapokon 18:00-ig beérkezett megrendelések Budapest területén már a következő munkanapon és szombaton átvehetővé válnak, a Budapesten kívüli rendelések pedig a rendeléstől számított második munkanapon kerülnek az átvevőhelyekre. A csomag megérkezéséről a megrendelők SMS-ben kapnak értesítést, a csomagok pedig az átvételi pont nyitva tartásától függően bármikor átvehetők.

Az iOS és Android operációs rendszerű készülékre is letölthető mobilalkalmazás segítségével azonnal értesülhetünk a Nespresso újdonságairól, híreiről, az applikáció tárolja korábbi megrendeléseinket, szállítási preferenciáinkat, valamint beállítható rajta többek között akár az is, hogy e-mailben értesítés érkezzen arról, mikor szükséges vízkőmentesíteni a kávégépet.

A Nespresso honlapján a prémium kávéőrlemények, kávégépek és kávézási kiegészítők rugalmas és gyors rendelési lehetősége mellett rengeteg változatos kávés recept is megtalálható, valamint olyan hasznos online tartalmak, mint segítségnyújtó videók és kávészakértelemmel kapcsolatos cikkek.