KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapucziner Kávémanufaktúra - Akció a Kávé Világnapjára

Minden évben egyre nagyobb figyelem övezi a KÁVÉ Világnapját amelyet ebben az évben is október 1.-én ünneplünk. A Kapucziner kávé manufaktúra Magyarországon az elsők között kapcsolódott be a nap megünneplésébe és ez az idén sem lesz másképp, újdonsággal és akciókkal kedveskedünk a kávé kedvelők egyre népesedő táborának.
Úgy gondolom ez az Ünnep jó alkalom arra, hogy megkóstoljunk egy-egy különleges kávéfajtát és a szokásosnál jobban kényeztessük magunkat. Újdonság, hogy ezúttal előrébb hoztuk a pörkölést és az akciókat, hogy a kávé világnapjának reggelén már ezek a kávék gőzölögjenek a csészétekben.

Újdonság: Tudomásom szerint elsőként teremtettük meg a feltételét a magyarországi pörkölők között, a vákuumos, mélyfagyasztott zöld kávék fogadásának. Ez ma a világon a legkorszerűbb módszer a zöld kávé szállítására és tárolására. Lényege, hogy közvetlenül a szüret után, a termőhelyen - ezúttal Kolumbiában -feldolgozás befejezése után rögtön vákuumozzák, majd fagyasztják a kávét, ami ilyen formában éri el az Európai kikötőket. Hogy ennek a szállítási módnak élvezhessük (Ti is) az előnyeit, nemrégiben egy mélyhűtő kamrát helyeztünk üzembe. A módszer nagy előnye hogy a kávé maximálisan megőrzi frissességét, amit biztosan Ti is érezni fogtok. Ezt a speciális kávét Szüreti Gyümölcskávé néven hozzuk forgalomba és csak törzsvásárlóinknak, bevezető áron, 25%-os kedvezménnyel kínáljuk.

Emellett természetesen további ínyencségeket is figyelmetekbe ajánlok:

1. Kóstolásra javaslom, India csúcskávéját, a Mysore Gold Nuggets-et

2. Mindig jó választás a magaslati, Nepál MT Everest kávé ismereteim szerint Magyarország legjobb árán kínáljuk.

3. Továbbra is egyik kedvencem, a Guatemala El Injerto farm kávéja idei év cup of excellence győztese (nemrég az internetes aukción a zöld kávé 55 Dolláros áron kelt el)

4. Guatemala El Socorro farm kávéja idei év cup of excellence 3. helyezettje.

Szállítás: Továbbra is 5.000 Ft feletti megrendelésnél a szállítási költség 50%-át átvállaljuk, 10.000 Ft felett pedig a SZÁLLÍTÁS INGYENES.

Ajándék: Leggyorsabb 5 megrendelőnk, 250 gramm Guatemalai El Injerto kávét kap AJÁNDÉKBA!

Üdvözlettel,
Németh János
pörkölő mester
Kapucziner Kávémanufaktúra