KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Innovatív kávédarálóval bővült a Catler kínálata (x)

Catler CG-8030 kávédarálóTovább bővíti magyarországi jelenlétét ausztrál Catler. A prémium konyhai gépeket kínáló cég intelligens adagolóval ellátott kávédarálóval és elektromos turmixgéppel szélesíti hazai termékkínálatát. „A megfelelő őrlés legalább annyira fontos, mint a jó minőségű kávékeverék. Érdemes a kávészemeket frissen őrölni a kávé tökéletes ízének és illatának elérése érdekében” – jegyezte meg Krakk Bálint, a Catler termékmenedzsere.

A tökéletes csésze kávé elkészítéséhez pontos mennyiségű, frissen őrölt kávé szükséges. A kávészemek megfelelő őrléséhez pedig nélkülözhetetlen egy professzionális kávédaráló. A Catler a CG 8030-as személyében elérhetővé tette azt a kompromisszumok nélküli kezelhetőséget biztosító készüléket, amely a különféle elkészítés módoknak – például eszpresszó, capuccino, hosszú kávé - megfelelő mennyiségű és finomságú őrleményt képes biztosítani. A készülékkel mindenki beállíthatja a saját őrlési finomságát és mennyiségét, ennek köszönhetően akár saját íz világát is megteremtheti, ettől tökéletes ez a professzionális Catler CG 8030.

Megőrzi a kávészemek frissességét
„A CG 8030-as intelligens adagolási rendszerrel rendelkezik és minden egyes beállításnál automatikusan biztosítja az őrölt kávé mennyiségét. A lehető legfinomabb aroma és íz kinyerésének érdekében – az elkészíteni kívánt kávé típusától függően – a megfelelő őrlési finomság beállítása alapvető fontosságú” – tette hozzá Krakk Bálint. Éppen ezért a Catler CG 8030-as mintegy 60 féle beállítást biztosít, emellett az őrlési időtartam 0,2 másodperccel növelhető vagy csökkenthető. A készülék mintegy 450 gramm kávébab befogadására képes adagolóval rendelkezik, ráadásul a légmentesen záródó fedél megőrzi a kávészemek frissességét. A CG 8030-as kiegészítői között két, különböző méretű szűrőtartó és praktikus, kávéőrlemény tároló is megtalálható.

Időtálló anyagok
A Catler másik őszi újdonsága a BL 4010-es turmixgép, mely kiválóan alkalmas az ételek előkészítésére és finom, ízletes italok elkészítésére. Az 1,5 l űrtartalmú, BPA-mentes Eastman TritanTM anyagból készült turmixoló kehely ütés-, törés- és karcálló, melynek köszönhetően akár tízszer több, mosogatógépben történő tisztítást bírhat ki nyom nélkül, mint a hagyományos polikarbonát kelyhek. A BL 4010-es emellett úgynevezett Mini Kinetix® aprítókés rendszerrel készül. „Ennek elemeit úgy tervezték meg, hogy az aprításra szánt alapanyagok mindig felfelé forognak, majd közvetlenül a késekre esnek. Így az ételek előkészítése mindig tökéletes eredményt biztosít – a jégtörésnél (és darálásnál) úgyszintén” – hívta fel a figyelmet a Catler termékmenedzsere.