KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Pellini az Év Aromája (x)

Pellini kávékAz olasz kávéfogyasztók a Pellini több kávéválogatását is "2015 Év Aromája"-nak választották. A Pellini sikeréről több olasz oldal is hírt adott, melyek közül egy cikket magyar fordításban alább olvashattok:

Caffè Pellini az „Év Aromája” Olaszországban
A “Sapore dell’Anno” egy minden évben megrendezésre kerülő olasz hitelesítési eljárás, ahol a fogyasztók „vakon” kóstolják meg a termékeket, majd ezt követően egy független testületet kérnek fel a teszt kiértékelésére. Az értékelés kizárólag az íz, a megjelenés, az illat, illetve a kávéital textúrája alapján történik. A Pellini kávéválogatásai ezen minőségi jegyek alapján kapták meg az “Év Aromája“ díjat, amivel számos fogyasztót hódítottak meg. A PELLINI TOP 100% Arabica kávéválogatás, az n.42 TRADIZIONALE és az n.1 VELLUTATO valamint a teljes kapszulás sorozat elnyerte a „2015 Év Aromája” címet. A díj egy kivételes elismerés a Pellini szakértői csapatának is akik szigorú válogatási procedúrával és rendszeres érzékszervi analízissel tesztelik a kávé minőségét, hogy garantálják a különleges aromát és ízvilágot a legigényesebb kávérajongók megelégedésére.

A Pellini 2014-ben további növekedést ért el a fogyasztók körében, és a forgalmazás bővítésében. A kávépiac általános csökkenése ellenére a Pellini 21%-kal növelte eladását Olaszországban, valamint az új kapszulás kávé választékával is nagy sikereket ért el, amelyek a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek. A kapszulák 2014 második felében debütáltak, jelen vannak a GDO (Grande Distribuzione Organizzata = Nagy Kereskedelmi Szervezet) legfontosabb kereskedelmi láncolatainak polcain, valamint szintén elnyerték „2015 Év Aromája” elismerést.

A teljes cikket olasz nyelven az alábbi oldalon olvashatjátok.

www.pellinicaffe.hu

n.42 TRADIZIONALE

PELLINI TOP 100% Arabica

n.1 VELLUTATO