KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Momenti Kft. karácsonyi akciói (x)

Essse MasiniAz Ascaso Basic kávéfőzőgép és Ascaso Steel UNO Professional kávéfőzőgép most karácsonyi akcióban a Momenti Kft.-nél. A kávéfőzők mellé most a készlet erejéig 1kg Essse Masini kávé, és 2db Essse kávéscsésze az ajándék.

Ascaso Basic kávégépAz Ascaso Basic kávéfőzőgép kényelmes mérete tökéletesen megfelel az otthoni vagy irodai felhasználáshoz. A kávéfőzőgép tervezésekor a közepes méretű helyiségeket vették figyelembe, anélkül hogy ez a professzionális teljesítmény vagy design kárára menjen. És mindezt egyszerűen és elegánsan, a mindennapi használathoz igazodván.
Professzionális minőségű főzőfej amit csúcsminőségű rézből készítettük, és a működési hőfok egyenletes eloszlatására tervezték, így az eszpresszónak állandó a hőmérséklete és intenzívebb a kávé íze.

Ascaso Steel kávégépA rozsdamentes acélból készült Ascaso Steel sorozat robusztus és figyelemfelkeltő kinézetével tisztelgés Barcelona ipari szellemének és design-orientáltságának. Ezek a kávéfőzőgépek sokfajta opcióval kaphatók (egy főzőfej, két főzőfej, három főzőfej, normális és PROF bojler, elektromos- és manuális változat, stb.), ami igazán professzionális géppé minősíti. Mindezt egyszerűen és elegánsan, a mindennapi használathoz igazodván. Barista minőség az otthonunkban. Professzionális minőségű főzőfej amit csúcsminőségű rézből készítettünk, és a működési hőfok egyenletes eloszlatására terveztünk, így az espressónak állandó a hőmérséklete és intenzívebb az íze.

Essse kapszulás kávégépekMost bármilyen tipusú Ascaso kávégép vásárlásakor bruttó 9990Ft értékű kedvezménnyel ajándékozzuk meg, amit akár 2016 január 15ig levárolhat. Nem összevonható az ajándék kávés akcióval!

Karácsonyi ajándéknak most érdemes Essse kapszulás kávégépet vásárolni bevezető áron, így most egy 50 db-os kapszula csomagot adunk mellé ajándékba (maestoso, infinito, arabesco kapszulákkal).

www.momenti.hu