KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Lehet még eggyel finomabb az Ünnepekre?

A Kapucziner Kávémanufaktúra ebben az évben is komoly hangsúlyt fektetett a a különleges specialty kávék felkutatására. Szívesen emelnék ki párat ünnepi asztalra kerülő büszkeségeink közül.

Rögtön az év elején kínálatunkba került A Guatemalai El Injerto farm kávéja, ami nem véletlenül lett az idei év sláger terméke. Gyorsan kiderült, hogy jól választottunk, hiszen május 22.-én méltán kapták meg a kávétermelőknek adható legrangosabb díj...a a Cup Of Excellence első helyét. Ezek után nem meglepő hogy a Ti szavazaitokkal a Kávékorzó szavazásán is ezzel a kávéval értük el a legjobb helyezést..
Személyes kedvencem a Costa Ricai csúcs kávé a Chacon Solana farmról . Fantasztikus íz világ jellemzi ezt a kávét, amit mi semmiképp nem hagynánk ki az ünnepi rendelésből.

Karácsonyi Top Blend a Kapucziner kínálatában. Sok kóstolás után az idei évben is megalkottuk az ünnepi blendünket. 5 féle csúcsminőségű alapanyagot használtunk, hogy minél több családtagot, vendéget varázsoljatok el a csodás illattal és a különleges aromával.
Ezen kívül érdemes átböngészni www.kapucziner.hu található web áruházunk széles kínálatát. Igazán jó ajándékot is választhattok szeretteiteknek is.
Mindenkinek izgalmas válogatást kívánunk, és bízunk benne, hogy ínycsiklandó kávé illattal és kiváló íz élménnyel tudunk hozzájárulni az ünnepi napok jó hangulatához.

Németh János
Kapucziner Kávé manufaktúra