KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Bérelje ingyen munkahelyi kávégépét! (x)

Illy munkahelyi kávézásA Magyarországon is örvendetesen terjedő kávákultúrának köszönhetően egyre több munkahelyen merül fel az igény a minőségi kávéra, s küldik nyugdíjba a folyosói automata agyoncukrozott, kávét sokszor csak nyomokban látott italát. A finom kávé munka közben a megbecsült produktivitás és a kitüntetett figyelem jele.

Ha állandó, magas minőséget szeretnénk a munkahelyi kávézás nehéz dió. Munka közben nem életszerű, és meglehetősen költséges a sarki kávézóba való kiszaladgálás naponta akár háromszor-négyszer, ugyanakkor legtöbben nem állíthatunk be egy baristát se a cégbe. Nem egyszerű a jó ár-érték arányú és laikus számára is könnyen kezelhető, sok takarítást nem igénylő kávé megoldás megtalálása a büdzsét és a kollégák különféle kávézási szokásait is figyelembevéve: a nekem mindegy csak koffein legyentől a kávé gourmet-ig.

Adagos kávé megoldások: kapszula és ESE kávépod


Ugye sokaknak ismerős a legnagyobb körültekintés ellenére is mindenfele hulló zacc, a már megint üres a kávésdoboz, a nehéz adagolhatóság, a kávégépbe beleragadt és ettől egy idő után besavanyodó kávé, a ráégett tej, vagy neadjisten a kényszerű porkávé látványa?

Már egy kicsi 2-3 fős irodában is lecsúszik egy nap 4-6 kávé, ha gyakoriak a partner látogatások, ahol reprezentálni is kell, még inkább érdemes megválogatni mit kínálunk. Egyszerűségüknek köszönhetően terjednek a munkahelyeken az adagos kávé megoldások, melyek egyébként nemcsak a mára közismert, de sokak által környezetterhelésük miatt fenntartásokkal kezelt kapszulát, hanem a jóval pénztárca- és környezetbarátabb ESE pod-ot (Easy Serving Espresso pod, vagy olaszul cialde) is jelentik!

Segít az irodai kávé kalkulátor és az ingyenes kávégép próba: http://irodaikave.hu/


Ha Önnek is gyakran okoz fejfájást, hogy ihatatlan a kávé a dolgozóban, de se ideje, se pénze nincs napi háromszor kiugrani a sarki kávézóba, tartson egy kávészünetet, és ezalatt próbálja ki az irodaikave.hu ötletes kávé kalkulátorát és kávégép választóját, mely megoldást kínál már napi 3 kávé elfogyasztásától! Kérjen ajánlatot most!

Illy irodai kávé kalkulátor


Sokszor azt is nehéz megmondani hány kávé fogy el egy irodában. Ennek megbecslésében is segít az EspressoShop.hu hiánypótló az irodai kávézási szokások felmérése alapján fejleszetett irodai kávé kiszámolója. A kalkulátor a dolgozók és vendég látogatók számát megadva megbecsüli a várható havi kávéfogyasztást, és ennek alapján javasol az Ön igényeinek megfelelő kávégépet, valamint a hozzá tartozó adagos kávé megoldás (kapszula vagy ESE pod/kávépárna/cialde) kiválasztásában is eligazít. Az oldalon megtalálja leggyakrabban kihelyezett, legnépszerűbb kávégépeinket és egy részletes kávégép összehasonlítót is, hogy még teljesebb képet kapjon a lehetőségekről.

Próbálja ki kötelezettség nélkül! Tesztelje kávégépünket!


Illy irodai kávégépBudapesten és Pest megyében most ingyenes, kötelezettség nélküli egy hetes próbára is tehet egy kávégépet 20 adag ajándék kávéval! Kérjen ingyenes próbát most! Eláruljuk, a gép- és kávé tesztelők többsége megtartja a gépet, mint erről referenciáink is tanúskodnak. A fogyasztás fejében való ingyenes kávégépbérlés további előnyei a finom kávén kívül: nem kell a gép vásárlásba beruháznia, meghibásodás esetén szervizt és cseregépet biztosítunk, kapszula használat esetén ugyanabba a gépbe két gyártó, a premium illy 100% arabica, és a Mitaca robusta-arabica kapszuláit is használhatja.

Prémium olasz kávé pár fős irodáktól a nagyvállalatokig


Az irodaikave.hu az olasz kávé etalonjaként ismert illy kávéval és a Mitaca kapszulás, valamint a Spinel ESE kávépárnás kávégépeivel kínál prémium minőségű munkahelyi kávé megoldást akár kicsi, pár fős irodáról akár többszáz fős vállalatról van szó. Az illy állandó magas minőségét megtapasztalva pedig garantált, hogy kollégái a produktivitásban sokat segítő kávézó hangulatot munkahelyükön is megtalálják, és ügyfelei is mindig örömmel jönnek majd Önhöz újabb ötletekkel, megrendelésekkel.

Nézzen be hozzánk egy jó kávéért, mert a magyar Illy Ferenc által 1933-ban alapított világhírű illycaffé magyarországi képviselőjeként hiszünk a minőségi kávézás presztízsében. Az EspressoShop.hu csapatával az eredeti olasz kávézás élményét visszük el minden irodába.
Igényelje most az ingyenes próbát* az Irodaikave.hu oldalon!
* Az ajánlat budapesti és pest megyei cégekre érvényes.