KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A hónap kávéja - Riói varázs blend

Riói Varázs blend Kapucziner Kézműves KávépörkölőDél-Amerikában az 1700-as években érkezett a kávé és onnantól kezdve meghatározta a kontinens történelmét. Brazília ma is a világ legnagyobb kávétermelő országa. Rió de Janeiro pedig Brazília legszebb és leginkább varázslatos városa. A Riói Varázs kizárólag dél-amerikai arabica kávék keveréke.


Egyik alapja a kimodottan csokis ízvilágú Barzil Mundo Novo, mely Sao Paulo környékéről való, ahol a farmereknek már több mint száz éves kávé termelői tapasztalatuk van. Ízét attól a vasban gazdag talajtól - terra rossa - kapja, amelyen termesztik. Másik alapja az édes ízű, testes Brazil Santos, mely a brazilok legkedveltebb Arabica Bourbon fajta kávéja. Természetesen e két arabicát kávét még több más helyi arabica fajta is kiegészít, hogy íze harmonikus és összetett legyen.

A Riói Varázs igazi dél-amerikai hangulatú kávé keverék, testes, édes, csokoládés ízvilággal. Varázslatos krémes hosszú utóízzel rendelkezik. Elsősorban az espresso kedvelőinek ajánlunk, de tejes kávéként is megállja a helyét.

A Riói Varázs blendet most akciós áron lehet megvásárolni a Kapuczinernél.

Továbbá itt hívnánk fel a figyelmet, hogy a széles kávéválaszték mellett most már barista eszközökkel is bővült kínálatunk!

Üdvözlettel: Németh János - Kapucziner Kézműves Kávépörkölő