KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

illy szólóban: MonoArabica Single Origins kávék szemes formában is (x)

illy monoarabica kávékA világszerte elismert klasszikus illy kávékeveréket 9 nemes Arabica kávé alkotja. Közülük a 3 leghangsúlyosabb - BRAZIL, ETIÓP, GUATEMALAI – már Single Origins, (egy termőterületről származó) formában, szemes változatban is kapható.
Ha az illy klasszikus kávékeveréke a világ 9 legnemesebb Arabica kávéjának szimfóniája, a 3féle MONOARABICA a zenekar 3 tehetséges tagja szólóban. A MonoArabica kávék mindegyike származási helye karakterjegyeit hordozza: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia 3 szóló tagját szemes formában csészéjében külön-külön is!

illy kávéA szemes mellett természetesen továbbra is kapható az illy MonoArabica IperEspresso kapszulás formában is. Kapszulás verzióban már az illy keverék 6 alkotóeleme (India, Costa Rica, Brazil, Colombia, Etiópia, Guatemala ) ízlelhető meg önnagában is.

MONOARABICA BRAZÍLIA
Intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé ízzel. A brazíliai Cerrado Mineiro területről származik. Igazi trópusi szavanna, gazdag biodiverzitással, eső és száraz időszakok periódusos változásával. Ideális kávétermő hely.

MONOARABICA GUATEMALA
Hangsúlyosan édes kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz. A gyönyörű, hegyes Huehuetenango-ból származik. A Mexikóból jövő forró szelek temperálják a hűvösebb klímát, így több mint 2000 m magasságban tud teremni ez a csodálatos Arabica.

MONOARABICA ETIÓPIA
Édes és könnyű ínyenc kávé. Citrusos gyümölcsössége csendesen csábít, a jázmin elegáns testességet ad. A legendás Yirgacheffe területről származik, ami a nemes Arabica egyik első, és máig legbecsesebb termőhelye. Sűrű, árnyékos erdők mélyén nő, csak kézi szedéssel takarítható be.

Kapható az Espresso Webshopban, vagy személyesen vásárolható az óbudai Eurocenterben és viszonteladóknál.