KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Egy kávégép, ami duplán fog tetszeni (x)

Catler ES8013 kávégép feketeEgy csésze kávéhoz elképzelhetetlenül sok rituálé kapcsolódik a nap különböző fázisaiban. Az ES 8013 kávégép miatt azonban minden öröm duplának számít. A tökéletes kávé élvezete mellett a gép látványa is örömmel tölti el a tökéletes design miatt. Az ikonikus kávégép a karácsonyi szezon előtt most piacra került exkluzív, limitált, piros és fekete színben is. Csak egy tipp egy olyan ajándékhoz, amellyel évekig örömet okoz majd.

Catler ES8013 kávégép pirosA tökéletes aroma öröméhez nagyon fontos a kávé darálásának minősége, a darált kávé alapos tömörítése, a víz megfelelő nyomása és hőmérséklete.
Az ES 8013 kávégép az integrált kúpos daráló segítségével leőröli a szükséges mennyiségű kávét közvetlenül a szűrőbe, vagy ha úgy dönt, saját maga őröli le az Önnek megfelelő mennyiséget. Tömörítse a kávét a tamperrel, majd a rendszer az elő-főzet ideje alatt alacsonyról fokozatosan emeli a nyomást, egyenletesen elosztva a felszínen, így biztosítja a kávé egyenletes kinyerését. Az elektronikus PID rendszer ellenőrzi és fenntartja a stabil hőmérsékletet az egész folyamat alatt, így a presszó nem csak kiváló ízű, hanem megfelelően krémes is lesz.

A CATLER ES 8013 kávégéppel a gőzfúvókán keresztül előkészítheti kedvenc speciális kávéját tejjel, mint a cappuccino vagy a latte. Télen értékelni fogja a külön melegvíz kiengedő szelepet, amikor csak gyorsan egy teát akar elkészíteni.

A klasszikus ezüst színű kávéfőző mellett most rendelkezésre áll egy limitált, piros és fekete színváltozat is.
http://www.fasthungary.hu/