KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kreatív, és stílusos ajándékötletek kávé-, tea- és designmániásoknak! (x)

Oilly karácsonyi ötleteklyan karácsonyi ajándékot keres, mellyel Ön is jól járhat? Az EspressoShop.hu-nál a szeretteinek szánt ajándék mellé egy nagy összegű ajándékutalvány jár, és akár az Öné lehet egy csúcskategóriás illy kapszulás kávégép is.

Az évvégi ajánlatdömpingből nehéz kiválasztani a pénztárcánkhoz is illő, legstílusosabb, nem minden sarkon kapható ajándékokat. A sokadik retikül, sutba kerülő lakásdísz és nyakkendő helyett engedje meg, hogy kreatív ötletekkel segítsünk. Enni, inni mindenki szeret, az ehhez kapcsolódó ajándék mindig nyerő. Az már nehezebb dió, ha az ajándéknak szépnek is kell lennie, ezesetben az EspressoShop.hu-nál jobb helyet nem talál! A kávéimádókat minden alkalommal jó ötlet meglepni a szenvedélyükhöz kötődő ajándékkal, főként, ha az egy különleges akcióban kapható mindent tudó kapszulás kávégép, melynek segítségével az ízlésüknek megfelelő kávét élvezhetik a hét minden napján.

Ilyen például a Francis Francis Y5 MILK iper és filter kapszulás kávéfőzőgép, mely 6 különböző ital lehetőségét kínálja fel egyetlen érintésre, így espresso, hosszú kávé, cappuccino és latte macchiato is készíthető vele, de akkor is remek hasznát vehetjük, ha gőzölt tejre vagy forró vízre van szükségünk egy finom tea elkészítéséhez. Az állítható csészetartó magasság, az energiatakarékos mód és a hűtőbe helyezhető tejtartály azokat is leveszi majd a lábáról, akik a letisztult formatervezés mellett a praktikumot is értékelik.

Válasszon az ízléshez idomuló kávégépek közül!

A klasszikus ízlésű családtagjait a Francis Francis X7.1 Iper kapszulás kávéfőzőgép fogja lenyűgözni, mely a neves olasz sztár designer, Luca Trazzi keze munkáját dicséri. Ezzel a kávégéppel minden csésze kávé olyan élményt nyújt, mintha egy képzett barista készítette volna, csupán egyetlen érintés és már készül is - 15 bar nyomással - az aromás fekete. A klasszikus, mégis különleges formájú gép az illy ikonja, évtizedek óta stabilan vezeti a népszerűségi listát, különösen a gyönyörű illypiros, és az örök kedvenc fekete színben.

A minimalizmust kedvelők sem maradnak ajándék nélkül, mivel a Francis Francis Y5 Duo Iper és filter kapszulás kávéfőzőgép a letisztultság jegyében született a maximális sokoldalúságot szem előtt tartva. Az új technológiának hála ez a gép az eszpresszót és az Americano hosszú kávét favorizálók igényeit is messzemenően kiszolgálja, a illy forradalmi IperEspresso kapszuláival ugyanis tökéletes eszpresszót élvezhetünk, míg az Iper Filterkávé kapszulában tökéletes összhangban van jelen a darált és az instant illy kávé. A filterkákapszula normál, sötét pörkölésű és koffeinmentes változatban is mennyei 220 ml-es, aromatikus főzettel szolgál.

Nyerjen egy jó választással!

Bármelyik kávégépre essen is a választása, az Iper kapszulás Francis Francis kávégépek nemcsak a szeretteit örvendeztetik majd meg, hanem Önt is, hiszen a karácsonyi akció keretein belül minden egyes gép mellé garantált 20 000 forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodik, ha pedig 25 000 forint értékben vásárol az EspressoShop.hu webshopjában, akkor automatikusan résztvesz az illy Francis Francis X9 csúcskategóriás kapszulás kávégépéért a nyereményjátékban. A nyereményjátékban bármely termék, így szemes, darált kávé, csészék, Dammann tea - legalább 25 000 Ft értékű - vásárlásával is automatikusan résztvesz.


Ötletes meglepetések, nem csak kávé gourmet-knak

A kiválasztott kávégép mellé érkező 20 000 Ft-os ajándékutalványt bármire felhasználhatja az EspressoShop.hu-n, így beszerezheti a mindne baristaszívet megdobogtató nemesacél illy kávétömörítő tampert, és válogathat a gyönyörű csoagolásban, és különleges ízesítésekkel érkező Dammann luxus teái, vagy a Domori csokoládék közül. Ha valami igazán elegánsat szeretne adni, és retikül meg parfüm már van elég, akkor szerintünk nagyon kreatív ötlet az Universitá del Caffé barista/kávészakértő tanfolyama.




Az ínyenc tea, a kifogástalan kávé és a lenyűgöző gép mellé pedig már csak a híres illy Art Collection csészekollekció hiányzik, melyet idén az olasz divat nagymestere Emilio Pucci alkotott, vagy akár egy vidám színben pompázó, live happilly logóval ellátott Keep Cup állandó használatú elviteles pohár, mely a folyton mozgó és kávézó környezettudatos családtagoknak is bátran ajándékozható, mivel 100%-ban újrahasznosítható, ártalmas anyagoktól mentes, így bárki élvezheti kedvenc kávéját, akár egy sietős hétköznapon is.
A coffee to go pohár is az illy filozófiáját hirdeti: live happilly


A kínálatban megtalálható a nagy festő, Gillo Dorfles dedikált, számozott kollekciója a hozzá illő dekorált, limitált kiadású kávésdobozokkal, vagy az illy történetét 1933 óta végigkísérő Heritage kollekció szemet gyönyörködtető csészéi is.


Ajándékozzon élményt az illyvel: give happilly karácsonykor is!