5+1 ünnepi ajándékötlet kávérajongóknak

Nyomtatás
A karácsonyi készülődés évek óta visszatérő kihívása, hogy megtaláljuk a tökéletes meglepetést a szívünknek kedves kávérajongóknak. Nehéz nekik igazán jó ajándékot találni, hiszen pontosan ők azok, akik mindig elsők között szerzik be a legújabb ízű kapszulákat – idén éppen a Variations Sacher torte, Linzertorte és Apfelstrudel ízesítésű kávéőrlemények a kedvenceik –, a naptárjukba előre bejegyezték, mikor várhatóak a limitált kiadású termékek, gyakori vendégek az Andrássy úton és már régóta büszke Nespresso kávéfőző-tulajdonosok.

Összegyűjtöttünk 5+1 különleges ajándékötletet, amit minden kávérajongó imádni fog. A karácsonyi ajándékvásárlást nem lehet elég korán kezdeni. Ha megtetszett valamelyik ötletünk, ne késlekedj a beszerzéssel, mert az egyedi designú, limitált kiadású termékek gyorsan fogynak.

1. Limited Edition PURE Espresso, Lungo és Mug csészék, a stílusos kávézáshoz

Különlegesen finom kávét csak igazán különleges porcelánból érdemes kortyolgatni. A PURE kollekció részeként a Nespresso limitált ideig kapható Espresso, Lungo és Mug csészéit Lorenzo Petrantoni illusztrátor különleges fekete-arany mintái díszítik. A csészék falvastagsága méretüktől függően változik, hogy megőrizzék a kávé ideális hőmérsékletét és a crema állagát.


2. TOUCH kapszulatartó, a modern konyhák elengedhetetlen tartozéka

Az exkluzív és színes kávékapszulák megérdemlik, hogy kiemelt helyre kerüljenek a konyhában. A berlini GECKELER MICHELS dizájn-stúdió által tervezett TOUCH kollekció új, állandó eleme ez a műanyagból készült kapszulatartó, amely 360 fokban forgatható és könnyedén feltölthető.
Igazán kényelmes és elegáns megoldás a Nespresso kapszulás dobozok tárolására.


3. TOUCH Travel Mug termobögre, a legjobb útitárs

Hideg vagy meleg? A TOUCH Travel Mug termobögrében bármilyen hőfokú kávét biztonságosan szállíthatunk. Segítségével magunkkal vihetjük a napindító feketét az álmos téli reggeleken, de akkor sem hagy cserben, ha jegeskávét kortyolnánk belőle a nyári tikkasztó hőségben. A TOUCH Travel Mug termobögre minden évszakban a legjobb útitárs.

4. REVEAL Lungo kóstolópohár, a legmagasabb szintű érzéki élményekért

Ahogy a csúcsborok, úgy a jó kávék is megérdemlik, hogy megadjuk a kóstolás módját – ezért a Nespresso szakemberei és Riedel üvegformáló mesterei összefogtak, és közösen készítették el ezeket a káprázatos REVEAL poharakat. A kollekcióban most már két kristályból készült Lungo kóstolópoharat is találunk. A gondosan kialakított forma segít, hogy tökéletesen bontakozzon ki a kávé aromája és lágy textúrája, így a kóstolás a lehető legmagasabb szintű érzéki élményt nyújtsa.

5. Málnás étcsokoládé (Limited Edition), a mindennapok luxusához

Málnaízű ropogós darabkákkal kevert lágy étcsokoládé izgalmas ízélménnyel. Az étcsokoládé intenzitása és a málna különleges íze tökéletes párost alkot, és élvezetes, virágos aromákat kelt életre. Kávéval még tökéletesebb a hatás.

+1. Tejcsokoládé pirított kukoricával (Limited Edition) azoknak, akik csokiban is a legkülönlegesebbre vágynak.

A ropogós kukorica és a tejcsokoládé párosításával kifinomult és meglepő ízek születnek. Az édeskés és pörkölt ízjegyek izgalmasan keverednek a roppanós textúrában, s mindezt a tejcsokoládé krémessége varázsolja tökéletes élménnyé. A fergeteges ízélményt egy csipetnyi só teszi igazán teljessé.

A termékekről bővebben...